MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer gençlere seslendi: Çemberin içine alalım sizi
Yerel Yönetimler
7 Haziran 2020 Pazar 20:22

Soyer gençlere seslendi: Çemberin içine alalım sizi

Kordonboyu'nda gençlerin sosyal "mesafe kuralı"ndan uzak bir görüntü oluşturmasının ardından, Başkan Soyer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gençlere ‘çember’ çağrısı yaptı.

GERÇEKİZMİR - İzmir'de uzun bir aradan sonra hafta sonu sokağa çıkan vatandaşlar, güneşin batmasıyla Alsancak semtindeki Kordonboyu'nda çimlerin üzerinde zaman geçirirken, özellikle gençler sosyal "mesafe kuralı"ndan uzak bir görüntü oluşturdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal mesafe kuralına uyulması için hayata geçirdiği "çemberli sosyal mesafe" uygulamasına uyulmaması dikkat çekti.

Bir çok noktada çemberin içinde oturmak yerine gençler çemberin dışında sosyal mesafe kuralına uymadan oturdu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çemberin dışında sosyal mesafeye uymadan oturan gençlere sosyal medyadan seslendi.

Gençlerin çemberin dışında kalabalık halde oturdukları bir fotoğrafı paylaşan Soyer, “Sevgili gençler, “Ya dışındasındır çemberin, ya da içinde yer alacaksın” derken yanlış anlaşıldık sanırım. Dışına değil içine oturun diye çizdik çemberi. Fiziki mesafeyi korumak için çemberin içine alalım sizi . Lütfen!” çağrısı yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir