MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer grafik paylaştı, 'askıda fatura' çağrısı yaptı!
Yerel Yönetimler
28 Mayıs 2020 Perşembe 13:22

Soyer grafik paylaştı, 'askıda fatura' çağrısı yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer sosyal medyadan paylaştığı grafikle ‘askıda fatura’ bilgilerini İzmirlilerle paylaştı. Soyer, “Askıda 8 bin 639 fatura daha var. Haydi İzmirliler, kampanya devam ediyor. Bu krizde bir komşumuza can suyu verelim” çağrısı yaptı. Soyer paylaştığı grafikte en fazla fatura tahsilatının yapıldığı 5 ilçeyi de açıkladı.Beydağ ilçesinden kimsenin uygulamaya katılım göstermemesi dikkat çekti.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde kentteki sosyal dayanışma ağının yeni bir halkası olarak hayata geçirdiği “Askıda Fatura” uygulamasına İzmirliler büyük ilgi gösterirken, Başkan Tunç Soyer çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Soyer, “ Askıda Su Faturası kampanyasına büyük ilgi gösterdiniz. 11 bin 168 faturayı 1 milyon 5 bin lira ödeyerek askıdan alanlara şükranlarımı sunuyorum. Askıda 8 bin 639 fatura daha var. Haydi İzmirliler, kampanya devam ediyor. Bu krizde bir komşumuza can suyu verelim” dedi.

Soyer paylaştığı grafikte en fazla fatura tahsilatının yapıldığı 5 ilçeyi de açıkladı. Grafiğe göre en fazla tahsilat yapılan ilçeler sırasıyla Buca, Karabağlar, Çiğli, Konak ve Bornova….

Beydağ ilçesinden kimsenin uygulamaya katılım göstermemesi dikkat çekti.

Ayrıca grafikte yer alan bilgiye göre bugüne kadar1 milyon 5 bin 124 liralık fatura ödendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir