MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer o anların videosunu paylaştı: İzmir itfaiye ekibi enkazdan mucize çıkardı!
Güncel
7 Şubat 2023 Salı 22:14

Soyer o anların videosunu paylaştı: İzmir itfaiye ekibi enkazdan mucize çıkardı!

İzmir'den çalışmalara katılmak için afet bölgesine giden itfaiye ekipleri Hatay'da askerlerle ile birlikte büyük uğraş verdikleri enkazdan bir çocuğu sağ olarak çıkardı. Başkan Soyer o anların görüntülerini, "İtfaiye ekibimiz, askerlerimizle birlikte Hatay’da bir çocuğumuzu enkazdan sağ olarak çıkardı. Kelimeler boğazımda düğümleniyor… Ömrün uzun olsun çocuğum…" mesajıyla paylaştı. 

GERÇEKİZMİR - Türkiye Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen ve 10 kenti vuran 2 büyük depremle yıkılırken, arama kurtarma çalışmaları da tam gaz devam ediyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Acil Kurtarma Sağlık (AKS) ekiplerinin Hatay’da yürüttüğü arama kurtarma çalışmalarından sevindirici haberler geldi. Ekipler Narlıca Mahallesi’ndeki bir binanın enkazından biri 3,5 yaşındaki bir çocuk olmak üzere üç kişiyi sağ olarak çıkardı. İzmir İtfaiyesi’ne bağlı AKS ekipleri ay binanın enkazından 47 yaşında Güllü Çelik ve 56 yaşındaki Sıtkı Sönmez isimli yurttaşları da kurtarmayı başardı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 3.5 yaşındaki çocuğun enkazda kurtarıldığı anların görüntüsünü, "İtfaiye ekibimiz, askerlerimizle birlikte Hatay’da bir çocuğumuzu enkazdan sağ olarak çıkardı. Kelimeler boğazımda düğümleniyor… Ömrün uzun olsun çocuğum…" mesajıyla paylaştı. 

İŞTE O MUCİZE ANLARI

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir