MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer’den 11 Mayıs çıkışı: AVM'ler için erken!
Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2020 Cumartesi 09:41

Soyer’den 11 Mayıs çıkışı: AVM'ler için erken!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, her sabah sosyal medya hesabından yayınladığı ‘Başkanın Günlüğü’nde 11 Mayıs'ta açılacak yerlerin dezenfeksiyonu için için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söylerken, AVM’lerle ilgili ‘açılma’ kararının erken alındığını ifade etti.

GERÇEKİZMİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün koronavirüs tedbirlerinde kademeli olarak normalleşmeye gidileceğini açıklamış, bu kapsamda AVM'ler ile berber ve kurförlerin 11 Mayıs tarihinde açılacağını duyurmuştu.

AVM ÇIKIŞI:ERKEN!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, her sabah sosyal medya hesabından yayınladığı ‘Başkanın Günlüğü’nde 11 Mayıs için belediye olarak açılacak yerlerin dezenfeksiyonu için ellerinden geleni yapacaklarını söylerken, AVM’lerle ilgili ‘açılma’ kararının erken alındığını ifade etti. Soyer, “ Pazartesi günü için berber, kuaför ve AVM’lerin açılmasıyla ilgili hükümetin aldığı kararlar var. Biz buraların dezenfeksiyonu, hijyeni için elimizden geleni yapacağız elbet ama ben özellikle AVM’lerle ilgili kararın erken alındığını düşünüyorum. İzmirlilere ısrarla zorunlu değilse evden çıkmayın diyorum.

DAYANIŞMA DA RAKAMLARI PAYLAŞTI

Soyer, dayanışmayla ilgili rakamları da paylaştı. Soyer şu bilgileri aktardı: “Dün 3 bin 198 adet gıda paketini desteklediğimiz ailelere gönderdik. Yola çıktığımızda hedefimiz 100 bin aileydi. Dün itibariyle 107 bin 639 aileye ulaştığımızı iftiharla bilmenizi istiyorum. Duracak mıyız? Hayır pandemi süreci bitse de dayanışmamız sürecek”

BAŞKANLAR ZÜBEYDE ANA’YA GİDİYOR

Soyer Anneler Günü nedeniyle belediye başkanlarıyla birlikte Karşıyaka’da Zübeyde Hanım’ın mezarını ziyaret edeceklerini duyurdu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aynur Alkan
 9 Mayıs 2020 Cumartesi 15:22
Biz size inandık bizde her zaman her yerde yanınızdayız Başkanım ??????????????
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir