MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer’den ‘Pınar Gültekin’ isyanı: Bırakalım boş tartışmaları...
Yerel Yönetimler
21 Temmuz 2020 Salı 11:28

Soyer’den ‘Pınar Gültekin’ isyanı: Bırakalım boş tartışmaları...

Pınar Gültekin’in öldürülmesine isyan eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bırakalım boş tartışmaları. Kaybedecek zaman kalmadı. Kadınlarımız, çocuklarımız öldürülüyor” dedi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye bir kadın cinayetiyle daha sarsıldı. 

Pınar Gültekin'in cansız bedeni Muğla'nın Menteşe ilçesindeki ormanlık alanda bulundu. 27 yaşındaki üniversite öğrencisi beş gün önce Muğla'nın Ula ilçesinde kaybolmuştu. İlk incelemelere göre Pınar Gültekin'in cesedinde boğulduğu yönünde izlere rastlandı. Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili eski erkek arkadaşı C.M.A. gözaltına alındı. Şüphelinin bir süre önce kendisini terk eden Pınar ile yeniden birlikte olmak istediği ancak genç kızın reddetmesi üzerine cinayeti işlediği belirlendi.

Acı haber ülke çapında büyük bir hüzne ve öfkeye neden olurken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de isyan etti. Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Soyer, "Beş gündür kayıp olan Pınar Gültekin ne yazık ki sevdiklerinden koparıldı. Daha kaç kez “Bu son olsun!” diyeceğiz? Bırakalım boş tartışmaları. Kaybedecek zaman kalmadı. Kadınlarımız, çocuklarımız öldürülüyor" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir