MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sünnet için götürüldü bademcikleri alındı!
Güncel
14 Mart 2023 Salı 08:12

Sünnet için götürüldü bademcikleri alındı!

Diyarbakır Ergani'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ailesi tarafından sünnet için devlet hastanesine götürülen 2.5 yaşındaki çocuğun ameliyatla bademcikleri alındı. Büyük şok yaşayan ailenin şikayeti üzerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde ailesinin sünnet ettirmek için Devlet Hastanesi'ne getirdiği 2.5 yaşındaki B.Y'nin ameliyatla bademcikleri alındı. Aile şikayetçi olurken, İl Sağlık Müdürlüğü de idari soruşturma başlattı.

Ergani ilçesinde anne S.Y, geçen hafta oğlu B.Y'yi sünnet ettirmek için Devlet Hastanesi'ne getirdi. B.Y, işlemlerin ardından ameliyat için götürüldü.

DHA'nın haberine göre; Kulak Burun Boğaz Servisi'ne götürülen B.Y'nin burada bademcikleri alındı. Üroloji odasında bekleyen aile, kısa sürmesi gereken işlem uzadığı için görevlilere durumu sorduğunda, gerçeği öğrendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sünnet için götürdükleri hastanede, çocuklarına bademcik ameliyatı yapıldığını öğrenen aile, büyük şok yaşadı. Aile, doktorlardan şikayetçi olurken İl Sağlık Müdürlüğü de konu ile ilgili idari soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir