MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Süper Lig'İn 2 eski yıldızı İzmirspor'a transfer oldu
Spor
5 Haziran 2021 Cumartesi 12:04

Süper Lig'İn 2 eski yıldızı İzmirspor'a transfer oldu

Bölgesel Amatör Lig’e yeni sezona direkt 3. Lig hedefiyle iddialı bir giriş yapmak isteyen İzmirspor, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Gökhan Emreciksin ile bir dönem Galatasaray'da oynayan Engin Baytar'ı transfer etti.
 BÖLGESEL Amatör Lig'de mücadele eden İzmir'in köklü kulüplerinden İzmirspor, eski Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Emreciksin ve eski Galatasaraylı Engin Baytar'la sözleşme imzaladı. Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "İzmir'imizin ismini taşıyan tek kulüp olan İzmirspor'u yeniden ayağa kaldırıyoruz. El birliğiyle şanlı tarihe sahip lacivert-beyazlıları profesyonel liglere geri döndürmek tek hedefimiz" ifadelerine yer verildi. Gökhan Emreciksin antrenmanlara başlarken, Engin Baytar'ın pazartesi günü takıma katılacağı belirtildi.(DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Rezzak Coşkun
 29 Ocak 2023 Pazar 18:35
İzmir Spor kulübü Altınordu Kulübü İle Birleşirse Bir İzmir Spor kulübü Kurulur İzmir Spor Takımı Olarak Bizde Bir İzmir Spor Seyrederiz Bir Spor Akademisi projesi kapsamında İçinde Olursa Çok İyi Olur Süper Lig de Görmek İstiyorum Bir İzmir Sporlu Olarak
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir