MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli'den Buca Metrosu tepkisi: O ihale kararının nedeni halen açıklanmadı!
Politika
10 Şubat 2022 Perşembe 11:25

Sürekli'den Buca Metrosu tepkisi: O ihale kararının nedeni halen açıklanmadı!

AK Partili Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP’li Soyer; Buca Metrosu’nun temel atma töreni için bol övgülü, çok şaşalı duyurulara başladı!  Ancak; Cumhurbaşkanlığı onayından sonra, 2 yılda düğmeye basabildikleri projenin ihalesini, 529 Milyon TL fazla veren ikinci firmaya, neden verdiklerini halen kamuoyuna açıklamadı!" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Kent tarihinin en büyük yatırımı, raylı sistem ağının da 5.ayağı olan Buca Metrosu 14 Şubat Pazartesi günü yapılacak temel atma töreniyle yola çıkacak. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek tören öncesi Büyükşehir cephesinde heyecan yaşanırken, AK Parti'den Başkan Tunç Soyer'in metro hattı ile ilgili paylaşımlarına tepki geldi. 

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Soyer'in "Buca Metrosu öyle bir proje ki hem İzmir tarihinin en büyük yatırımı olacak hem de şehrimize yıllık 48 milyon euro tasarruf sağlayacak. Ulaşım rahatlığına, işletme gelirlerine değinmiyorum bile" mesajını alıntılayarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
CHP’li Soyer; Buca Metrosu’nun temel atma töreni için bol övgülü, çok şaşalı duyurulara başladı!  Ancak; Cumhurbaşkanlığı onayından sonra, 2 yılda düğmeye basabildikleri projenin ihalesini, 529 Milyon TL fazla veren ikinci firmaya, neden verdiklerini halen kamuoyuna açıklamadı!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir