MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli'den Büyükşehir'e ulaşım çıkışı: Sanki virüsle anlaşma yapmışlar!
Politika
17 Nisan 2020 Cuma 21:32

Sürekli'den Büyükşehir'e ulaşım çıkışı: Sanki virüsle anlaşma yapmışlar!

Büyükşehir'e AK Parti cephesinden peş peşe gelen sosyal yardımlarda ayrımcılık eleştirilerine bir yenisini ekleyen AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ulaşım konusunda da sert çıkışlara imza attı. Sürekli, "Metro, otobüs, tramvay duraklarına bakıldığında; şovların arkasında iç çekerek ağlayan bir İzmir görüyoruz. Sanki, koronavirüsle masaya oturup anlaşma yapmışlar!" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ve Başkan Tunç Soyer'i topa tuttu. 

AK Parti cephesinden peş peşe gelen sosyal yardımlarda ayrımcılık eleştirilerine bir yenisini ekleyen AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ulaşım konusunda da sert çıkışlara imza attı. 

- SÜREKLİ'DEN YARDIM VE HASTANE RAPORU!... 

Sürekli, "Metro, otobüs, tramvay duraklarına bakıldığında; şovların arkasında iç çekerek ağlayan bir İzmir görüyoruz. Sanki, koronavirüsle masaya oturup anlaşma yapmışlar! Ulaşım planlamasını da çayıra bırakmışlar, Mevlam İzmirli’yi kayırsın diye bekliyorlar. Bu nasıl bir rahatlıktır?!" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O AÇIKLAMA:
Bir yerel idarenin sorumlu olduğu üç ana temel hizmet vardır. Su, ulaşım ve temizlik! Bugün yaşadığımız salgın tehlikesi açısından üçü de vahim sonuçlar doğurabilecek kadar önemlidir. Arife tarif gerekmez belki ama ortadaki tablo nedeni ile zorunda kaldık!

Metro, otobüs, tramvay duraklarına bakıldığında; şovların arkasında iç çekerek ağlayan bir İzmir görüyoruz. Sanki, koronavirüsle masaya oturup anlaşma yapmışlar! Ulaşım planlamasını da çayıra bırakmışlar, Mevlam İzmirli’yi kayırsın diye bekliyorlar. Bu nasıl bir rahatlıktır?!

O da yetmiyor! Birbirlerini alkışladıkları, buram buram reklam kokan kampanyalarında da sadece birbirleri ile dayanıştıklarını görüyoruz. Ancak CHP üyesiyseniz yardımlarına mazhar oluyorsunuz! Yani, an itibari ile siyasi fırsatçılıklarına, siyasi ayrımcılık da eklenmiştir!

Sağır Sultan duyduktan sonra akılları başlarına gelip, belki çağrımızı da dikkate alarak devreye soktukları ‘maske matik’ uygulaması için ‘nihayet’ derken; CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nden başta ulaşım olmak üzere sorumlu olduğu temel hizmetlere de el atmasını bekliyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir