MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli'den Soyer'e: Derdi ne İzmir ne de İzmirli, ecdadımıza hakaret ediyor!
Politika
10 Eylül 2022 Cumartesi 10:57

Sürekli'den Soyer'e: Derdi ne İzmir ne de İzmirli, ecdadımıza hakaret ediyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in İzmir’in 100. Yıl kutlamalarında yaptığı konuşmaya sert eleştiride bulundu. Soyer’in konuşmasından kısa bir video paylaşan Sürekli, ‘’Derdi ne İzmir ne de İzmirli…’’ dedi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’in. 100. Kurtuluş yıl dönümü kutlamalarında yaptığı konuşmaya sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Soyer’in İzmir’in 100. Kurtuluş yıl dönümü kutlamasında yaptığı konuşmadan kısa bir video paylaşarak sert eleştiride bulundu. Sürekli Soyer’e, ‘’Derdi ne İzmir ne de İzmirli…’’ şeklinde çıkıştı.

DERDİ NE İZMİR NE DE İZMİRLİ!

Soyer’in 100. Yıl kutlamasında yaptığı, ‘’Yüz yıl önceydi. Bu toprakları yöneteneler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Gençleri kadınları çocukları geleceği hiç düşünmediler. Sadece ve sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar’’ sözlerini paylaşan Sürekli şu ifadeleri kullandı, ‘’Yunanistan’la ne zaman gerilim yaşansa kendini Yunan topraklarına atan, Zafer’i gölgelemeye çalışan belediye başkanı Ecdadımıza hakaret ediyor. Derdi ne İzmir ne de İzmirli… İzmirli’nin verdiği görev ve sorumluluğu taşıyamıyor, hadsizliklerinin başka açıklaması olamaz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir