MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli'den Soyer'e 'İZSU faturası' çıkışı: Kara komik bir durum!
Politika
9 Şubat 2022 Çarşamba 16:07

Sürekli'den Soyer'e 'İZSU faturası' çıkışı: Kara komik bir durum!

Soyer bugün de İZSU'nun 2020 ve 2021 yılına ait faturalarının yer aldığı görseli paylaştı ve  463 milyonluk artış için "Söyleyecek çok sözümüz var ama bu fotoğraf her şeyin özeti" ifadelerini kullandı. Soyer'e tepki gösteren Sürekli'den, "İZSU binasının camına astığı elektrik faturası karşılaştırması ile prim yapmaya çalışması oldukça karakomik bir durum! İZSU’nun kayıp kaçaklarını ve basiretsizliğini, su tüketilmeyen evlere gönderdiği faturaları da açıklasın o zaman" mesajı geldi.
GERÇEKİZMİR - Ekonomik kriz günden güne derinleşirken gündemin ana maddesi yeni yılla birlikte gelen zamlarla 2-3 katına çıkan elektrik faturaları... 



Vatandaşın ve esnafın belini büken zamlara önce hükümete seslenerek yaptığı 'Geri Çekin' çağrısıyla tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bugün de İZSU'nun 2020 ve 2021 yılına ait faturalarının yer aldığı görseli paylaştı ve  463 milyonluk artış için "Söyleyecek çok sözümüz var ama bu fotoğraf her şeyin özeti" ifadelerini kullandı. 

Başkan Soyer'in bu mesajına AK Parti cephesinden tepki geldi. AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İZSU binasının camına astığı elektrik faturası karşılaştırması ile prim yapmaya çalışması oldukça karakomik bir durum! Belediyenin en başarısız temel hizmet adreslerinden İZSU’nun kayıp kaçaklarını ve basiretsizliğini, su tüketilmeyen evlere gönderdiği faturaları da açıklasın o zaman" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O MESAJLAR: 
CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer; işini gücünü bırakıp genel siyaset üstünden demagojiye soyunmuş. İZSU binasının camına astığı elektrik faturası karşılaştırması ile prim yapmaya çalışması oldukça karakomik bir durum!

Belediyenin en başarısız temel hizmet adreslerinden İZSU’nun kayıp kaçaklarını ve basiretsizliğini, su tüketilmeyen evlere gönderdiği faturaları da açıklasın o zaman! Kaldı ki, elektrik konusunda verdiğimiz destekler artarken, hükümetimizin kalıcı çözüm için çalışmaları sürüyor.

Belediyecilikteki başarısızlığı Seferhisar’ı iflas ettirmesi ile bilinen Soyer’in, İzmir’e aynı kaderi yaşatacağı kaygısı büyüyor. İzmir, kendisinden; sadece devletten aldığı katkı payı %40 artan belediyeyi doğru yönetmesini bekliyor; genel siyaset yapıp algı oluşturmasını değil!
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir