MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli'den Şükürer'in özrüne de tepki: Kabahatinden büyük!
Politika
25 Ocak 2022 Salı 09:17

Sürekli'den Şükürer'in özrüne de tepki: Kabahatinden büyük!

İEKKK ve ESİAD Yüksek İstişare Başkanı Şükürer'in 'mübadele ile gelenler' çıkışının yankıları sürüyor. İzmir siyasetinden gelen sert tepkilerin ardından yazılı bir açıklama yapan Şükürer, "Özür borcumuz olduğu anlaşılmaktadır" ifadelerini kullanmıştı. AK Parti İl Başkanı Sürekli'den bu özür metnine de tepki geldi.
GERÇEKİZMİR - İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu’nun (İEKKK) ve ESİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Sıtkı Şükürer’in İzgazete'den Gazeteci Gönül Soyoğul'a verdiği röportajda İzmir'e mübadele ile gelenler hakkında yaptığı çıkışın yankıları sürüyor. 

- Gündeme damga vuran 'mübadele' çıkışı: İzmir siyasetinden tepki yağdı, Şükürer'den özür geldi!

İzmir siyasetinden gelen sert tepkilerin ardından yazılı bir açıklama yapan Şükürer, "Röportaj ortamında kolay sarf edilen kimi ifadelerin filtresiz olarak yansıtılması bazı haklı tepkilere neden olmuştur. Bu anlamıyla bir “özür” borcumuz olduğu anlaşılmaktadır" ifadelerini kullanmıştı. 

SÜREKLİ: ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK 
AK Parti cephesinden Şükürer'in bu özür metnine de tepki geldi. AK Parti İl Başkanı Sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Şükürer’in son açıklamasındaki özrü kabahatinden büyük olmuştur. Hakaretlerinin filtresiz yayınlandığını söylemesi ise kabul edilemez" ifadelerini kullandı. 

Sürekli şu mesajları verdi: 
Şükürer’in son açıklamasındaki özrü kabahatinden büyük olmuştur. Hakaretlerinin filtresiz yayınlandığını söylemesi ise kabul edilemez. Çünkü, “Denizde ne varsa kıyıya o vurur!” Yıllardır İzmir'i  köksüzlerin şehri olarak tanımlayan bu isme İzmir’in ekonomisini emanet eden Soyer’den bir açıklama bekledik ama kendisi yine sus pus! CHP'li Büyükşehir Belediyesinden dünya kadar ücret alıp proje ve iş üretmesi gerekirken İzmir'de yaşayanları suçlayan, sonra da yüzü kızarmadan kendini savunan Şükürer'e hak ettiği yanıtı halkımız zaten veriyor!
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir