MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli'den Yücel'e 'Erdoğan' yanıtı: Körlük ve sağırlık!
Politika
31 Ekim 2019 Perşembe 14:51

Sürekli'den Yücel'e 'Erdoğan' yanıtı: Körlük ve sağırlık!

CHP İl Başkanı Yücel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik eleştirilerine AK Parti İl Başkanı Sürekli’den jet yanıt geldi. Sürekli, “CHP'nin İzmir Başkanı Yücel, teröre karşı verdiğimiz uluslararası mücadele üzerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ailesini diline dolamış! Böylesi kararlı ve korkusuz bir liderliği yalan yanlış söylemleri ile al aşağı etmeye çalışması; körlük ve sağırlıktır” ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin sandık görevlilerine teşekkür töreninde yaptığı konuşmada AK Parti’yi hedef almıştı.

Yücel, “Ankara'yı, İstanbul’u 25 sene yönettiler, Ankara’yı İstanbul’u 25 sene yediler. Satılmayan, yandaşa peşkeş çekilmeyen arazi kalmadı” ve "Gönlümüz, kalbimiz, yüreğimiz Mehmetçiğimizle. buraya kadar bir sorun yok. şimdi; sorun şurada; Erdoğan diyor ki; “bize ateşkes ilan edin diyorlar, bizler asla ilan etmeyeceğiz” sonra ABD başkanı bir mektup gönderiyor ki; akıllara zarar. mektupta diyor ki; “gel seninle iyi bir anlaşma yapalım;sorunlarınızı çözmek için çok uğraştım. istediklerimi yapmazsan ekonominizi mahvederim. sert olma. aptal olma.” Bu mektuba, 1 hafta ses çıkarmadılar. Neden ses çıkarmadılar? Amerika, AKP hükümetinin yada Erdoğan ailesinin hangi açıklarını biliyor, nasıl tehdit ediyor da   bu mektuba ses çıkartmıyorsunuz? Hiçbir şey bilmiyorsanız tarihe bir baksaydınız da, devlet nasıl yönetilir, liderlik nasıl yapılır ders alsaydınız" ifadelerini kullanmıştı. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den mevkidaşının sözlerine yanıt gecikmedi.

Sürekli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yücel’in sözlerine yönelik şu ifadelere yer verdi:
CHP'nin İzmir Başkanı Yücel, teröre karşı verdiğimiz uluslararası mücadele üzerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ailesini diline dolamış! Böylesi kararlı ve korkusuz bir liderliği yalan yanlış söylemleri ile al aşağı etmeye çalışması; körlük ve sağırlıktır. Kabulü mümkün değildir, tarihi bir mücadeleye gölge düşürme gayesinden başka bir şey değildir.

Yücel, bir de dil sürçmesi yaşamış olmalı! '25 yıl yönettiler, 25 yıl ürettiler.' demek istedi herhalde! Cumhuriyet tarihi boyunca taş üstüne taş koymayanların böyle ahkam kesebiliyor olmasını başka türlü açıklayamayız. AK Parti iktidarının yerelde ve genelde yıllardır ürettiği hizmet ortada; yaptığı yatırımlar, reformlar; haine, teröre ve işbirlikçilerine nasıl meydan okuduğu ortadadır. 6 aydır kendi yaptıkları da ortada. Kıbrıs harekatı ile dün övünenler, bugün 'Kıbrıs'a karışmayın' diyorlardı.

Siyaset, bu kadar hoplayıp zıplamayı; bu kadar boş hayali kaldırmaz. Ancak havanda su dövmeyi becerebilenlerin, bu türlü saldırıları sonuç getirmez. Biz işimize, yolumuza bakarız. Bu yolda da milletin iradesi her zaman yol göstericimizdir, gücümüzdür.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir