MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli’den ‘eski il başkanlarına’ ziyaret ve davet!
Politika
21 Ekim 2019 Pazartesi 19:35

Sürekli’den ‘eski il başkanlarına’ ziyaret ve davet!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, partinin kuruluşundan bu yana İzmir’de il başkanlığı görevinde bulunmuş isimleri ziyaret etmeye başladı. Sürekli, eski başkanlarla istişare ederken, 30 Ekim’de Ankara’da eski ve mevcut il başkanlarıyla yapılacak büyük toplantı için de bizzat davet ediyor.

GERÇEKİZMİR -  AK Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğunda oturduğu günden bu yana ‘vefa’yı ön planda tutan ve ilçelerde partinin kuruluşundan bu yana görev almış isimleri ziyaret etmeyi sürdüren Kerem Ali Sürekli, 'eski il başkanları' turuna çıktı.

Partinin İzmir’de kurucu il başkanı İsmail Katmerci dışında, Ömer Cihat Akay ve Bülent Delican’ı ziyaret eden Sürekli, önümüzdeki günlerde diğer eski il başkanlarını da ziyaret edecek.

Sürekli, bizzat evlerine ve işyerlerine gittiği eski il başkanlarıyla parti ve süreçle ilgili istişare edip, eski başkanların tecrübelerinden yararlanıyor.

Sürekli, eski il başkanlarını 30 Ekim’de Ankara’da Genel Merkez tarafından eski il başkanları ve mevcut il başkanlarının katılımıyla yapılacak olan toplantıya da bizzat davet ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir