MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli'den vatandaşın sorunlarına hızlı çözüm için Whatsapp hamlesi
Politika
27 Kasım 2017 Pazartesi 13:10

Sürekli'den vatandaşın sorunlarına hızlı çözüm için Whatsapp hamlesi

AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli, kentte vatandaşların sorunlarına hızlı ve etkili çözüm bulmak amacıyla Whatsapp iletişim hattı oluşturdu.

GERÇEKİZMİR – İzmir’de vekil seçildiği günden bu yana kentin en çalışkan vekillerinden biri olup, vatandaşla sürekli diyalog halinde olan AK Partili Kerem Ali Sürekli, İzmirlinin sorunlarına hızlı ve etkili çözüm bulmak amacıyla yeni bir adım attı.

WHATSAPP İLETİŞİM HATTI OLUŞTURDU
Kentte halk günü buluşmaları ve sosyal medya adreslerinden yaptığı canlı yayınlarla vatandaşla temas halinde olan Sürekli, Whatsapp iletişim hattı oluşturdu.

Vatandaşa geri dönüşü  önemseyen Sürekli, Facebook-Twitter gibi sosyal medya mecralarında yaşanan yoğunluk nedeniyle, Whatsapp’a yöneldi.

Sürekli geçtiğimiz hafta 0506 312 35 06 numaralı whatsapp hattını hayata geçirdi ve vatandaşın dilek, şikayet ve önerileri mesaj yoluyla almaya başladı.

DAHA HIZLI VE SAĞLIKLI
Sürekli, “Vatandaşa daha hızlı şekilde ulaşmak adına böyle bir uygulamaya geçtik. Whatsapp iletişim hattı ile aslında vatandaşla sosyal medyadan diyaloğumuzu tek çatı altına aldık. Bu şekilde daha sağlıklı geri dönüş olacak. İzmirliler dilek, şikayet ve önerilerini 0506 312 35 06 numaralı whatsapp hattı üzerinden bize ulaştırabilir” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir