MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli ile Akpınar'dan 'Karşıyaka' zirvesi
Politika
4 Kasım 2017 Cumartesi 09:31

Sürekli ile Akpınar'dan 'Karşıyaka' zirvesi

AK Partili vekil Sürekli ile Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar bir araya geldi. Karşıyaka gündemiyle bir araya gelen ikili ekonomik ve sportif başarı yönünden zor günler yaşayan kulübün, kısa vadede ödenmesi gereken borçlarına kaynak yaratmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir dizi ortak ziyaretler yapma kararı aldı. Detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı bilgisi verildi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’nın stat konusunu TBMM’ye taşmıştı. Sürekli Meclis’te yaptığı konuşmada Karşıyaka’nın kaybedecek 1 dakikası bile olmadığını söylemiş ve stadın ruhsatı için Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dan destek istemişti.

- SÜREKLİ'DEN KOCAOĞLU'NA: POLEMİK YARATIYOR!... 

Sürekli TBMM’deki çağrısının ardından Akpınar’dan da randevu talep etti.

İkili bugün Karşıyaka Belediyesi’nde bir araya geldi.

Sürekli ve Akpınar görüşmesinde masada Yalı’daki Stat Projesi, maddi anlamda zor günler geçiren Karşıyaka Spor Kulübü'nün geleceği, ilçede TOKİ ile birlikte yapılacak işbirliği ve yıkılan devlet hastanesinin arsası vardı.

ORTAK ZİYARETLER YAPILACAK

Başkan Akpınar ve AK Partili vekil Sürekli; ekonomik ve sportif başarı yönünden zor günler yaşayan kulübün, kısa vadede ödenmesi gereken borçlarına kaynak yaratmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir dizi ortak ziyaretler yapma kararı aldı. Detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı bilgisi verildi.

“STAT PROJESİNİ BEKLİYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Spor Kulübü 105 yıllık koca bir çınar. Zor günler yaşıyoruz ve bu süreçte birlikteliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Öncelikle çözülmesi gereken konu, kısa vadeli borçlar. Bu konuda Sayın Milletvekilimizle, ilgili mercilere ortak ziyaretler yapacağız. Taraftarımızın yaktığı ‘dayanışma’ meşalesini de yanımıza alacağız. Kendisini sorumlu hisseden herkes elini taşın altına koyacak ve zor günleri birlikte aşacağız. Stat konusunda da projenin son halinin belediyemize ulaşmasını bekliyoruz. Bizim için esas olan Karşıyaka’nın planlı ve programlı gelişmesi, Kaf Kaf’ın da buna bağlı olarak başarıyı yakalamasıdır. Proje geldiğinde yapıcı adımlar atacağımızı göreceksiniz” dedi.

“KIVILCIMI BİZ YAKIYORUZ”

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise “Karşıyaka Spor Kulübü, sadece Karşıyaka için değil Türkiye için de vazgeçilmez bir değerdir. Ne yazık ki maddi ve sportif yönden kötü durumdayız. Bu kentin yöneticileri ve sorumluluk sahibi bireyler olarak, üzerimize düşeni yapmak için yola çıktık. Başkan Akpınar ile güzel şeyler için zemin hazırladık. Biz bir kıvılcım yakacağız ve bu ‘ateşe’ dönüşecek. KSK için elini taşın altına sokmak isteyen herkesi bir araya getirerek sinerji yaratacağız. Önceliğimiz kısa vadeli borçlar için kaynak yaratmak ve stat konusunda belediyemizle ortak bir zeminde buluşmak. Bunu başaracağımızdan eminim. Çünkü Karşıyaka dayanışmanın ve kardeşliğin ön planda olduğu bir kent. Fikir ayrılıklarını, eleştirileri bir kenara bırakarak güzel şeyler yapacağımızdan eminim” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 dobra dobra
 4 Kasım 2017 Cumartesi 10:27
Karşıyaka spor kulübü izmir ve memleketimiz için büyük bir değerdir. Yolunu açık etmeye guçlendirmeye çalışan herkese her mevkiye teşekkür ederiz. Çok güzel iş çıkarırlar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir