MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suriye'den İzmir'e ateş düştü!
Güncel
6 Ekim 2023 Cuma 10:35

Suriye'den İzmir'e ateş düştü!

İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden geçici olarak Suriye Görev Gücü'nde görevlendirilen ve terör örgütünün Dabık üs bölgesine saldırısında yaralanan kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek şehit düştü.

GERÇEKİZMİR - Fırat Kalkanı Harekat bölgesinden İzmir'e ateş düştü.

Terör örgütü PKK/YPG'nin harekat bölgesindeki Dabık üs bölgesine saldırısında kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek şehit oldu.

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Buca'nın Yaylacık Mahallesi'nde ikamet eden ve İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden geçici olarak Suriye Görev Gücü'nde görevlendirilen kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek, terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sırasında yaralandı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Şimşek, kurtarılamayarak şehit oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yayınladığı mesajda, "Şehit haberleriyle yüreğimiz yandı. İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeli baş polis memurumuz Hüseyin Şimşek ve  Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak'ın şehadet haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

?Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da, "Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit düşen Yaylacık Mahallesi'nde ikamet eden Bucalı hemşehrimiz Kıdemli Başpolis Memuru Hüseyin Şimşek’e Allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun..." mesajını yayınladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir