MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürpriz atama: İzmir İl Sağlık Müdürü belli oldu
Sağlık
4 Eylül 2025 Perşembe 22:00

Sürpriz atama: İzmir İl Sağlık Müdürü belli oldu

İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı, 2016-2018 yılları arasında Erzurum Tabipler Odası Başkanlığı yapan Doç. Dr. Ayhan Kul atandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop, İzmir'de bir özel bir hastanede CEO olarak yeni bir göreve başlamıştı.

Yüksek maaş teklifine eden ve memuriyetten istifa eden Öztop’un yerine kimin geçeceği netleşti.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne, sürpriz bir kararla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı, 2016-2018 yılları arasında Erzurum Tabipler Odası Başkanlığı yapan Doç. Dr. Ayhan Kul atandı.

Kul'un kısa zaman içinde göreve başlaması bekleniyor.

Doç. Dr. Ayhan Kul kimdir?

Doç. Dr. Ayhan Kul, 1976 yılında Erzurum’da doğdu. 2025 itibarıyla 49 yaşında olan Kul, aslen Erzurumlu. Eğitim hayatına doğduğu şehirde başlayan Kul, 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı ve 2002 yılında mezun oldu. Tıp eğitiminin ardından uzmanlık eğitimini tamamlayarak doçentlik unvanını aldı. Kul, genel cerrahi alanında uzmanlaşmış bir hekim olarak biliniyor. Erzurum’da uzun yıllar akademik ve idari görevlerde bulunan Kul, hem klinik çalışmaları hem de yöneticilik deneyimiyle dikkat çekiyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cahit diler
 6 Eylül 2025 Cumartesi 12:43
Uzmanlık alanı genel cerrahi değil fizik tedavi ve rehabilitasyon
 Dr. T...
 5 Eylül 2025 Cuma 11:01
Örgüt bağlantısı nedeniyle rektörü, dekanı, 1. başhekimi görevden alınan Katip Çelebi Üniversitesi'nin 2. başhekimi behzat özkan, bugün Antalya İl Sağlık Müdürü. Ne hikmetse, örgütün kapatılan Şifa Üniversitesi Kuzey'e bağlı olmasına rağmen, kayyum olarak (o sırada Güney sekreteri olan) bu zat atandı. Katip Çelebi'nin 2. ve 3. başhekimleri de Erzurum'dan İzmir'e getirilmişti. İzmir'deki, Tepecik'deki paralel yapılanmaya dikkat !
 Sayın müdürüm hayır''lı olsun yeni göreviniz
 5 Eylül 2025 Cuma 09:03
Harika ??
 Kamil Koç
 4 Eylül 2025 Perşembe 22:39
İzmir''im ilçelerini dahi tanımayan yanlış bir seçim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir