MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürpriz buluşma: Başkan Kocaoğlu başkanları ağırladı
Yerel Yönetimler
15 Kasım 2017 Çarşamba 17:28

Sürpriz buluşma: Başkan Kocaoğlu başkanları ağırladı

CHP’de sürpriz bir yemek organizasyonu yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, CHP’li belediye başkanlarıyla akşam yemekte bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP’li ilçe belediye başkanları bu akşam Narlıdere’de Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nde bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek önce CHP Grup Toplantısı’nı takip eden ardından hastanede tedavi gören eski Genel Başkan Deniz Baykal’ı ziyaret eden Kocaoğlu ve CHP’li belediye başkanları İzmir’de yakın zamanda bir araya gelme kararı almıştı.

Kocaoğlu ve başkanlar aldıkları kararı bu akşam hayata geçirecek. Kocaoğlu ve başkanlar uzun süre sonra bir araya gelerek yemek yedi. Yemek meclis toplantısı sonrası gerçekleşti.

CHP’de ilçe kongreleri arifesi olduğundan gerçekleşecek yemekte parti içi konuların konuşulup konuşulmadığı merak konusu...  Başkanların ‘uzlaşı’ mesajlarının verildiği kongre sürecine yönelik fikir alışverişinde bulundukları öngörülüyor... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Vatandaş
 15 Kasım 2017 Çarşamba 23:07
Sayın Başkana kısa ve net bir soru. İlçe başkanlarını belirleme yetkilerini nereden aldılar,kendilerine bu yetkiyi kim verdi.
 Yusuf
 15 Kasım 2017 Çarşamba 17:39
Afferin kocaoğluna.Izmiri Beld baskanlarıyla yönet.Bunu gören ilçe baskanları akıllı olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir