MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Survivor finalinde Çeşme-Foça yarışı: 2 başkan o isimler için destek istedi!
Güncel
14 Temmuz 2020 Salı 19:28

Survivor finalinde Çeşme-Foça yarışı: 2 başkan o isimler için destek istedi!

Survivor’un şampiyonu bu akşam belli oldu. Foça Belediye Başkanı Gürbüz, sosyal medyadan paylaştığı mesajında finale kalan ve uzun yıllar Foça'da yaşayan Cemal Can için destek isterken, Çeşme Belediye Başkanı Oran da Alaçatı doğumlu Barış için destek istedi.

GERÇEKİZMİR - Ünlüler Gönüllüler sezonu ile bu yıl ekranlara gelen Survivor 2020'de toplam 22 yarışmacının şampiyonluk mücadelesinde sona gelindi.

Gönüllüler takımında Cemal Can ve Barış Survivor’da finale kaldı.

Şampiyon Cemal Can oldu.

İzmir’de iki belediye de Survivor’un finalinde rakip oldu.

FOÇA'DA DEV EKRANDAN YAYINLANDI
İzmir’de doğan ve uzun yıllar Foça’da yaşayan Cemal Can için Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz sosyal medya hesabından mesaj yayınlayarak destek istedi. Gürbüz, Cemal Can’ın fotoğrafıyla paylaştığı mesajında, “ Foçamızın evladını şampiyon yapalım” dedi. Gürbüz, finalin, Yeni Foça Sosyal Tesislerinde dev ekrandan izlettirileceğini de duyurdu.

ORAN'DAN BARIŞ ÇAĞRISI
Öte yandan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da finale kalan bir diğer yarışmacı Çeşme Alaçatı doğumlu Barış için sosyal medya hesabından destek istedi. Oran, “Tarih yazmak için hayallerinin peşinden koşanlar sonunda mutlaka zafere ulaşırlar. Naif karakteri, gülen yüzüyle Survivor’da milyonların gönlünü kazanan hemşehrimiz Barış Murat Yağcı’ya başarılar. Barış yazıp 1890’a mesaj göndererek destek olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir