MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TBMM'de 'mikrofon' krizi: Aslanoğlu'ndan Bakan'a destek, Akar'a tepki!
Politika
31 Mayıs 2024 Cuma 21:23

TBMM'de 'mikrofon' krizi: Aslanoğlu'ndan Bakan'a destek, Akar'a tepki!

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu TBMM’de yaşanan 'mikrofon' krizi sonrası Eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Akar’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan hakkındaki sözleri ile ilgili açıklama yaptı. Aslanoğlu, “Akar’ın devlet adabından yoksun hitabına mı yanalım, başkanlık ettiği komisyonda düştüğü acınası hale mi?” dedi.

GERÇEKİZMİR - TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Bakan’ın konuşması sırasında AK Partili Milletvekili Hulusi Akar’ın mikrofonu açık kaldı. Yanındaki kişi Akar’a “Oylayıp reddedeceğiz’ dedi. ‘Niçin?’ diyerek nedenini soran Akar’a “Bilgi geldi” yanıtı geldi. Sosyal medyada da gündem olan görüntülerin ardından CHP’li Bakan, Akar'a yanıt verdi.

ASLANOĞLU’NDAN BAKAN’A DESTEK, AKAR’A TEPKİ

CHP İzmir İl Başkan Şenol Aslanoğlu da yaşananların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Bakan’a destek verirken, Akar’ı eleştirdi.

Aslanoğlu şu ifadeleri kullandı;

"TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar’ın devlet adabından yoksun hitabına mı yanalım, başkanlık ettiği komisyonda düştüğü acınası hale mi? Başkanlık ettiği komisyondan bihaber, usül bilmeyen, komisyonun bir işlevi olmayacağını ve önerinin reddedileceğini yanındakinden öğrenen, bilgi veren üst akılın bile muhattap almadığı Akar’ın, Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Murat Bakan’a yönelik  hitabını kınıyorum. Murat Bakan’ı tanımıyormuşsunuz. Murat Bakan'ı bütün astsubaylar, bütün uzman çavuşlar, tüm polis teşkilatı tanır; çünkü yıllardır komisyonda olduğu gibi silah arkadaşlarının haklarından bihaber Milli Savunma Bakanı'na karşı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şanlı üyelerinin ve kahraman polisimizin hakkını hukukunu korumaktadır."

AKAR'IN O İFADELERİ:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir