MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TBMM karıştı: AK Parti İzmir milletvekilinden Ahmet Şık'a yumruk!
Politika
16 Ağustos 2024 Cuma 15:15

TBMM karıştı: AK Parti İzmir milletvekilinden Ahmet Şık'a yumruk!

TBMM Genel Kurulu bugün saat 14.00'te AYM'nin tutuklu Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği kararı görüşmek üzere olağanüstü toplandı. TİP'li Ahmet Şık'ın AK Partili milletvekillerine yönelik ifadelerinin ardından AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Şık'a yumruk attı.

TBMM Genel Kurulu bugün saat 14.00'te AYM'nin tutuklu Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği kararı görüşmek üzere olağanüstü toplandı. 

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, (Bekir Bozdağ’a) “Siz daha önce bu divandaydınız ve sayın Şerafettin Can Atalay’ın vekilliğinin düşürülme kararını da siz okudunuz. Bu anlamda bugün yeniden genel bir görüşme talebimiz var ve bu kararın yok hükmünde olduğunu söyleyen bir Anayasa Mahkemesi kararı var. Tekrar bu divanda oturmanızı usule aykırı buluyoruz ve usul tartışması açmak istiyoruz.” dedi. 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, sözü alarak kürsüye geldi. Şık, sözlerine 'Sizde hiç utanma yok' diyerek başladı. AK Parti sıralarından yükselen seslerle vekiller arasında tartışma çıktı. Birleşime 15 dakika ara verildi. 

ÖZALAN'DAN AHMET ŞIK'A YUMRUK: İŞTE O ANLARIN VİDEOSU!

ÖZALAN'DAN ŞIK'A YUMRUK!

TİP'li Ahmet Şık'ın AK Partili milletvekillerine yönelik ifadelerinin ardından AK Parti İzmir milletvekili Alpay Özalan, Şık'a yumruk attı. AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'ın da yumruklu saldırının ardından arbedenin içinde kaldığı ve darbedildiği görüldü. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir