MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TBMM karıştı... CHP'li Özkan: Alpay’ın zaten saldırı dışında başka bir fonksiyonu yok!
Politika
16 Ağustos 2024 Cuma 18:10

TBMM karıştı... CHP'li Özkan: Alpay’ın zaten saldırı dışında başka bir fonksiyonu yok!

TBMM Genel Kurulu AYM'nin tutuklu Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği kararı görüşmek üzere olağanüstü toplandı. TİP'li Ahmet Şık'ın konuştuğu sırada AK Parti İzmir Milletvekili, Eski Futbolcu Alpay Özalan, Şık’a saldırıda bulundu. Toplantıda yer alan CHP İzmir Milletvekili Özkan, “Alpay’ın zaten saldırı dışında başka bir fonksiyonu yok. Türkiye hemen erken seçime gitmelidir’ dedi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - TBMM Genel Kurulu bugün AYM'nin tutuklu Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği kararı görüşmek üzere olağanüstü toplandı.

TİP'li Ahmet Şık'ın AK Partili milletvekillerine yönelik ifadelerinin ardından AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Şık'a yumruk attı. Saldırının ardından meclis karıştı bazı milletvekilleri yaralandı. Meclis’te yaşanan arbedede zemine kanların sıçradığı görüntüler paylaşıldı.

"ALPAY'IN ZATEN SALDIRI DIŞINDA BAŞKA FONKSİYONU YOK"

Olağanüstü toplantıda bulunan CHP’li isimlerden İzmir Milletvekili Tuncay Özkan yaşananları ‘Korkunç’ olarak tanımlarken AK Partili Özalan için, “Alpay’ın zaten saldırı dışında başka bir fonksiyonu yok” ifadelerini kullandı ve ‘erken seçim’ çağrısı yaptı.

Özkan şunları kaydetti, “Korkunç bir şey. Düzenli olarak ifade özgürlüğüne saldırıyor AK Parti. Alpay’ın zaten saldırı dışında başka bir fonksiyonu yok. Kürsüdeki kişiye arkadan yaklaşıp vurmaya çalışmak en hafif deyimiyle kabul edilemez bir şeydir. Bu bugüne kadar mecliste görülmüş bir şey değil. Bunu ancak futbol amigosu tribünde yapar. Karıştırıyor ve terbiye eksikliği var kendisinde. Bunların tamamı partizanlık. Suçlularının telafisi için de arkadaşlarını korumaya çalışıyorlar. Sayısal çoğunluklarına güveniyorlar. Türkiye’de tüm bu sorunları çözecek tek şey var erken seçim. Türkiye hemen erken seçime gitmelidir” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir