MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TOKİ'den dev satış: İzmir'den 71 arsa da listede!
Ekonomi
17 Ekim 2023 Salı 11:07

TOKİ'den dev satış: İzmir'den 71 arsa da listede!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ildeki 462 arsayı açık artırmayla satışa sunacak. TOKİ’nin dev satış listesinde İzmir’den 8 ilçede toplam 71 arsa da bulunuyor. İzmir'den satışa çıkarılan arsaların toplam bedeli 8 milyar 742 milyon 913 bin TL.

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ildeki 462 arsayı açık artırmayla satışa sunacak.

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, 1-2 Kasım'da yapılacak açık artırmayla konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsalara peşin veya yüzde 35 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Tahmin edilen bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 lira olan yaklaşık 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova'da bulunan 462 arsa açık artırmayla satılacak. Ayrıca Antalya Demre'de de bir arsa kiralanacak.

İZMİR’DEN 71 ARSA 
TOKİ’nin dev satış listesinde İzmir’de Aliağa’dan 25, Bayraklı’dan 2, Karaburun’dan 32, Kemalpaşa’dan 4, Karşıyaka’dan 1, Menderes’ten 1, Torbalı’dan 5 ve Seferihisar’dan 1 olmak üzer toplam 71 arsa bulunuyor. 71 arsanın satışından beklenen gelir ise tam 8 milyar 742 milyon 913 bin TL. 

-KARŞIYAKA'DAKİ TARTIŞMALI ARSA YENİDEN SATIŞTA!

- SATIŞ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ... 

PARSEL NİTELİKLERİ 
İzmir listesindeki parseller Aliağa Atatürk Mahallesi’nde 25 adet gemi söküm-sanayi alanı-yol niteliğindeki arsa, Bayraklı’da 3 adet ticaret alanı imarlı arsa, Karaburun Bozköy, İskele ve Merkez Mahalleleri’nde bulunan 32 adet turizm tercihli konut alanı ve kentsel gelişim alanında kalan fakat planları iptal edilmesi nedeni ile imar durumu hakkında bilgi verilemeyen arsa, Kemalpaşa Sekiz Eylül ve Yukarı Kızılca Merkez konumunda bulunan 4 adet konut alanı ve kentsel gelişme alanı imarlı arsa, Menderes Gümüldür’de 1 kısmen konut alanı imarlı arsa, Seferihisar Atatürk Mahallesi’nde turizm alanı imarlı arsa, Torbalı Tulum ve Yazıbaşı Mahallelerinde 5 adet konut alanı, plansız alandan oluşan arsa şeklinde sıralanıyor. 

TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek müzayedeye internetten de "emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

  Haberin Videosu

İzmir satış toki
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir