MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tamir için geldi, çekiçle saldırdı: 4 yaralı
Güncel
17 Temmuz 2024 Çarşamba 08:26

Tamir için geldi, çekiçle saldırdı: 4 yaralı

Aydın Nazilli'de bir televizyon tamircisi, gittiği evdeki aileye çekiçle saldırdı. Saldırıda 1'i çocuk 4 kişi yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı. 1 yaralının ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde televizyon tamircisinin çekiçle yaraladığı aynı aileden biri çocuk 4 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Kardeşköy Mahallesi'nde H.D'nin (65) evinde bağrışma seslerini duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

1 YARALININ DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekibi, H.D. ile eşi N.D (60), kızı H.G (37) ve torunu B.G'yi (6) vücudunun farklı yerlerinden yaralanmış şekilde gördü. Aile, bölgeye yönlendirilen ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine götürüldü.

AA'nın haberine göre; durumu ağır olan H.D, tedavisi sonrası Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Hastanede ilk ifadesi alınan H.G, annesinde olan kızı B.G'yi almak için eve girdiği esnada televizyon tamiri için evde bulunan M.G'nin (46) çekiçle kendisine saldırdığını söylediği öğrenildi. M.G'nin çekiçle diğer aile bireylerini de yaraladığı belirtildi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan şüpheli İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Yaralı yakınlarının hastanede yoğunluk oluşturması üzerine polis çevrede güvenlik önlemi aldı. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir