MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tanınmış iş adamı Eskinazi’ye suikast planı!
Güncel
1 Haziran 2024 Cumartesi 11:21

Tanınmış iş adamı Eskinazi’ye suikast planı!

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir operasyonda yakalanan kişilerden yola çıkarak şok edici bir detaya ulaştı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve şiyerlerinde yapılan aramalarda zanlıların İsrail’in İzmir Fahri Konsolosu ve Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Jak Eskinazi’ye yönelik suikast planları deşifre oldu. Suikast çetesinin 7 üyesi tutuklandı.

İzmir'de Emniyet'in başarılı bir operasyonla çökerttiği çetenin ardından, Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi'ye suikast hazırlığına kadar uzanan bilgiler ortaya çıktı. Suikast girişimi içinde bulunan çeteye, İzmir'de 4 Mayıs'ta bir operasyon düzenlendi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ARADI

Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi Yeni Asır'a yaptığı açıklamada, "Beni Emniyet Müdürü arayarak, şahsıma yönelik bir suikast girişimi olabileceğine dair uyardı. Bir ay kadar önce yaşandı bu olay, güvenlik birimlerimiz tarafından bir süredir zaten çok sıkı korunan birisiyim, bu olayın ardından daha titiz bir şekilde korunuyorum. Suikasti planladığı öne sürülen 9 kişi gözaltına alınmış, 7'sini tutuklanmış. İzmir Polisine teşekkür ederim" dedi. (Yeni Asır)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir