MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tarih ve saat belli oldu: İl Başkanlığı önünde adaylığını açıklayacak!
Politika
29 Ağustos 2023 Salı 21:17

Tarih ve saat belli oldu: İl Başkanlığı önünde adaylığını açıklayacak!

Eski Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak sosyal medya hesabından önemli bir paylaşım yaptı. Başak, ‘Örgüt emekçisi kardeşlerim, eyvallah başlıyoruz’ notunu eklediği paylaşımında 31 Ağustos Perşembe günü CHP İzmir İl Başkanlığı önünde açıklama yapacağını duyurdu. Başak’ın CHP İzmir İl Başkanlığı için adaylığını duyurması bekleniyor.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de ilçe kongre maratonu tamamlanırken gözler 16 Eylül Cumartesi günü Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek il kongresine çevrildi.

Ocak ayında göreve atanan mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da kongrede aday olması beklenirken ilk resmi adaylık açıklaması Eski Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus’tan gelmişti.

Bir diğer Eski Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın da kongrede aday olma kararı aldığı kulislere yansırken Başak sosyal medya hesabından önemli bir paylaşım yaptı.

Paylaşımına ‘Örgüt emekçisi kardeşlerim, eyvallah başlıyoruz’ notunu düşen Başak 31 Ağustos Perşembe günü saat 19:00'da CHP İzmir İl Başkanlığı önünde bir açıklama yapacak. Başak’ın İl Başkanlığı binası önünde kongrede aday olacağını resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir