MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tarihi maçı iptal ettiren skandal olaylar!
Spor
25 Kasım 2018 Pazar 09:14

Tarihi maçı iptal ettiren skandal olaylar!

Libertadores Kupası finali rövanş maçı öncesi River Plate taraftarı, Boca Juniors kafilesini taşıyan otobüse saldırdı. 5 futbolcunun biber gazından etkilendiği, bazı futbolcuların da hastanelik olduğu derbinin önce başlangıç saati 2 saat 15 dakika ertelendi. Ardından maç iptal edildi. Karşılaşma 25 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 23.00'te başlayacak.

Güney Amerika futbolunun en önemli kulüp organizasyonu Copa Libertadores finalinde 2-2 sona eren ilk maçın rövanşında Arjantin temsilcilerinden River Plate ile Boca Juniors'ın karşılaşacağı maç öncesinde olaylar çıktı.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre karşılaşma öncesinde Boca Juniors kafilesini taşıyan takım otobüsü, Estadio Monumental girişinde River Plate taraftarının taşlı saldırısına uğradı. Bu esnada takım otobüsüne biber gazı atıldığı da belirtildi.

TNT Sports'un haberine göre Boca Juniors forması giyen oyunculardan Pablo Perez, kırılan cam parçaları nedeniyle gözünden yaralandı ve sağlık merkezine götürüldü.

Boca Juniors'un yıldızlarından Franco Jara'nın da cam kesikleri nedeniyle yaralandığı, futbolculardan Carlos Tevez, Ramon Albila, Edwin Cardona ve Agustin Amendra'nın da biber gazından etkilenerek soyunma odasında istifra ettikleri gelen haberler arasında.

MAÇ İPTAL EDİLDİ
TSİ 23:00'te başlaması gereken maç, çıkan olaylar sonrası 2 saat 15 dakika ertelendi. Erteleme kararının ardından saat 01.15'te başlaması beklenen karşılaşmanın iptal edildiği duyruldu. İptal edilen karşılaşma, 25 Kasım Pazar günü yani bugün Türkiye saati ile 23:00'te başlayaca

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir