MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tepkilerin odağındaki Kütahyalı’ya İzmirli vekil sahip çıktı
Güncel
25 Kasım 2017 Cumartesi 14:04

Tepkilerin odağındaki Kütahyalı’ya İzmirli vekil sahip çıktı

Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında  Boşnaklara yönelik hakaret içeren sözleri sonrası kanaldan kovulan ve tepkilerin odağında olan Rasim Ozan Kütahyalı'ya, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık sahip çıktı.

GERÇEKİZMİR -Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Boşnaklara yönelik çirkin sözleri nedeniyle büyük tepki görmüş ve bunun sonucunda Beyaz TV'den kovulmuştu. Ardından AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi tarafından sert şekilde eleştirilmişti. Kütahyalı'nın çirkin sözleri Boşnak ve Göçmen derneklerini ayağa kaldırmış, bir çok kişi savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Tepkilerin odağındaki Kütahyalı’ya, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık sahip çıktı. Twitter hesabından açıklamada bulunan Kocabıyık şu ifadeleri kullandı:

Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnak kardeşlerimizle hiçbir sorunu yoktur. Kendisi geçmişteki Boşnak kurtuluş mücadelesine destek vermiş birisidir. Buna ben şahidim. Olan şey tamamıyle dikkatsizlik ve meslek kazasıdır.

Rasim Ozan İzzet Begoviç’in hayranı bir gazetecidir. Nasıl Boşnak düşmanı olur? Yaptığı bir dil hatasından dolayı böyle ağır hakaretlere uğraması büyük haksızlıktır. Rasim olaya çok üzüldü ve samimi olarak özür diledi. Daha ne isteniyor ondan?

Tekrar ediyorum. Rasim Ozan en az benim kadar Boşnak sevgisiyle dolu birisidir. Ona yüklenerek millet düşmanlarının ekmeğine yağ sürdüğümüzü unutmayalım.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 S.Nazik Işık
 26 Kasım 2017 Pazar 06:39
Boğaz dokuz boğum, lafı boşuna mı? Ağzını sağlam tut, aklındaki rastgele dökülmesin diye, değil mi? İçindeki buymuş, gevezelik ederken çıkıvermiş demek. Yok Boşnaklara zamanında sahip çıkmışmış, özür dilemişmiş... Ayıp yahu!
 Makedon
 25 Kasım 2017 Cumartesi 14:31
Şıracının şahidi bozacı. Ne kazası ne dil sürçmesi adam defalarca aynı şeyi söyledi. Ak parti karar versin göçmen vatandaşlarımızın mı yoksa bu göçmen düşmanlarının mı yanında duracak. Bu vekilin kefil olması kimin umrunda ki.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir