MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Terör baskınlarında 20 gözaltı: HDP'liler de var
Politika
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:17

Terör baskınlarında 20 gözaltı: HDP'liler de var

İstanbul ve Kırklarli'nde 26 farklı adrese düzenlenen terör operasyonunda aralarında HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarında da bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli'nde 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı" dedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, X'ten operasyona ilişkin açıklama yaptı.

Bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli’nde 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 20 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, Bölücü Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; bölücü terör örgütünün faaliyetlerinden tutuklu/hükümlü bulunan örgüt mensuplarına yardım toplayan; sözde kadro olarak tabir edilen örgüt mensuplarının saklanabileceği, barınabileceği güvenli evleri oluşturan şüpheliler tespit edilmiş ve yakalanmalarına yönelik İstanbul’da 11 ve Kırklareli’nde 26 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarında da aralarında bulunduğu 20 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

YERLİKAYA: NEFESLERİNİ KESECEĞİZ

İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Teröristlerin ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz. Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle, son terörist etkisiz hale getiriliseye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir