MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
The Jackson 5'tan bir yıldız daha kaydı!
Magazin
17 Eylül 2024 Salı 10:26

The Jackson 5'tan bir yıldız daha kaydı!

Michael Jackson'ın çocuk yaşta içinde bulunduğu 'The Jackson 5' adlı müzik grubunun üyesi ve Michael Jackson'ın ağabeyi Tito Jackson, 70 yaşında hayata veda etti.

Michael Jackson'ın ağabeyi Tito Adaryll Jackson, 70 yaşında hayatını kaybetti. Tito'nun ölüm haberini Jackson ailesinin eski menajeri Steve Manning duyurdu. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Manning, Tito'nun New Mexico'dan Oklahoma'ya giderken otomobilde kalp krizi geçirmiş olabileceğini belirtti.

Tito, Taj, Taryll ve TJ adında üç çocuk ve dokuz torun bıraktı. Sanatçının ölüm haberi, oğulları tarafından yapılan ortak bir açıklamayla duyuruldu: "Şaşkınız ve çok üzgünüz. Babamız herkesin iyiliğini önemseyen inanılmaz bir adamdı."

THE JACKSON 5'TAKİ ROLÜ VE SOLO KARİYERİ

Jackson ailesinin üçüncü çocuğu olan Tito, en çok The Jackson 5'taki rolüyle tanınıyordu. 2003 yılında blues müzisyeni olarak solo kariyerine adım atan Tito, son 10 yılda iki albüm çıkardı: 2016'da Tito Time ve 2021'de Under Your Spell.

1964 yılında kurulan ve daha sonra adı The Jacksons olarak değiştirilen The Jackson 5, Jackie, Jermaine, Tito, Marlon ve Michael kardeşlerden oluşuyordu. Tito, grupta gitar çaldı ve geri vokal yaptı. Grup, dünya çapında 150 milyondan fazla albüm satarak büyük bir başarı elde etti. 1980 yılında kardeşlere Hollywood Şöhretler Kaldırımı'nda bir yıldız verildi ve 1997'de Rock and Roll Hall of Fame'e dahil edildiler.

Tito'nun ölümünün ardından Jackson ailesinden yalnızca Michael 2009 yılında, 50 yaşında hayata veda etmişti. Geriye kalan diğer kardeşler ise hâlâ hayatta.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir