MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı ADD'nin hedefinde CHP'li Başkan: Eğer böyle giderse...
Politika
28 Ekim 2017 Cumartesi 16:23

Torbalı ADD'nin hedefinde CHP'li Başkan: Eğer böyle giderse...

Torbalı Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Emine Ece, düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na CHP’den katılım olmamasını sert sözlerle eleştirdi. Ece, CHP İlçe Başkanı İsmail Uygur’un vekillere ve bazı partililere telefon açarak etkinliğe katılmamalarını söylediğini iddia etti. Ece, "Eğer CHP Torbalı İlçe Örgütü bu tutumlarını sürdürür, böyle giderse 2019 seçimlerinde başarılı olamaz" dedi.

GERÇEKİZMİR - Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi tarafından organize edilen geleneksel Cumhuriyet Balosu, Çetineller Otel’de gerçekleşti.

Gecede Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği türküler ve milli mücadeleye atfedilen şarkıların söylendiği balo, son derece coşkulu geçti.

Bir çok öğrenciye burs vererek öğrencilerin okumasına katkıda bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği, misafirlerden bağış topladı. En çok bağış yapana Atatürk portresinin hediye edileceği gecede, Ahmet Dalgıç üç bin lira bağışlayarak Atatürk portresinin sahibi oldu.

ADD’nin gecesine davetli olmalarına rağmen CHP İzmir 1. Bölge milletvekilleri, CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur, ilçe yönetimi ile kadın ve gençlik kollarından kimsenin  katılmaması dikkat çekti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Emine Ece duruma tepki gösterdi. Ece, CHP İlçe Başkanı İsmail Uygur’un vekillere ve bazı partililere telefon açarak etkinliğe katılmamalarını söylediğini iddia etti.

Başkan Ece, Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada çarpıcı iddialarda bulundu.

Ece şunları söyledi;

“Her yıl Atatürk Düşünce Derneği olarak önemli günlerde balo düzenliyoruz. 2-3 gün önceden davetiye veriyoruz. Birinci bölge milletvekillerini davet ettik. Geleceklerini bildirdiler. Balonun olduğu gün saat 17:00 sıralarında telefon geldi vekillerden katılamayacaklarına dair. Musa Çam aradı. ‘İlçe başkanına davetiye vermemişsiniz’ dedi. Biz ilçe başkanına davetiye verdik. CHP’nin bu davetiyeyi beklemesi bile yanlış. İlçe başkanının bazı yerlere telefon açıp ‘baloya gitmeyin’ dediğini öğrendim. Kimse davete gelmek zorunda değil ama CHP’li bir başkanın gelmeyi düşünenlere bile ‘sizde gitmeyin gitmesinler’ demesi dernek olarak bizi üzdü. Biz bir çok önemli günde etkinlik yapıyoruz. CHP İlçe Başkanlığı bizim yaptığımız hiçbir etkinliğe katılmıyor. Ben CHP Üyesiyim. Olanlar beni kırdı. İlçe yönetiminden vekillerden kimse yoktu. Ben emekli öğretmenim. İlçe başkanıyla kişisel bir husumetim de yok. Bu tür geceler bizim kişisel gecelerimiz değil. ADD bir etkinlik düzenliyor hem de bu etkinlik Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili bir etkinlik. CHP’den gelen yok. Eğer CHP Torbalı İlçe Örgütü bu tutumlarını sürdürür, böyle giderse 2019 seçimlerinde başarılı olamaz."

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa Çınar
 29 Ekim 2017 Pazar 22:12
Chp ilçe başkanının birleştirici ve toparlayıcı olması beklenir.Kısır tartışmalara son verilmeli.
 Ahmet
 28 Ekim 2017 Cumartesi 18:43
Chp geçen seçimi ismail uygur yüzünden kaybetti.irada doktoru aday göstermesi gerekirken izmir de yaşayan ismail uygurun avukat ini aday gösterdi.bu seferde aynı hatayı yapıp ismail uygur aday gösterirse aynı sonucu alır yAni belediyeyi kazananaz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir