MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı'da 9 bin kişilik iftar desteği
Yerel Yönetimler
24 Şubat 2026 Salı 10:48

Torbalı'da 9 bin kişilik iftar desteği

Torbalı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca hazırladığı sıcak iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi aileler ile 65 yaş üzeri vatandaşların kapısına kadar ulaştırarak sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergiliyor.

Torbalı Belediyesi, Ramazan ayında dayanışma kültürünü büyüten önemli bir çalışmaya daha imza attı. İlçe genelinde hazırlanan 9 bin kişilik sıcak iftar yemeği, belediye ekipleri tarafından her gün kapı kapı dolaşılarak ihtiyaç sahibi ailelere ve yemek yapamayacak durumda olan 65 yaş üzeri vatandaşlara ulaştırılıyor. Gerçekleştirilen çalışma ile hem Ramazan’ın bereketi paylaşılıyor hem de gönül sofraları kuruluyor. Vatandaşların emanet ettiği imkânları yine vatandaşlara ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, yapılan hizmetin sadece bir yemek dağıtımı olmadığını vurguladı.

BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN VURGUSU

Başkan Demir açıklamasında, “Bu sofralar sadece bir yemek ikramı değil; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin en güçlü göstergesidir. Hemşehrilerimizin emanet ettiği imkânları, yine onların sofrasına ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Ramazan’ın bereketini Torbalı’mızın her hanesinde hissettirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Torbalı Belediyesi’nin bu çalışması, ilçe genelinde büyük memnuniyet oluştururken, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu da en güçlü şekilde yansıtıyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir