MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı'da engelsiz yol ve kaldırım dönemi
Yerel Yönetimler
19 Temmuz 2018 Perşembe 12:55

Torbalı'da engelsiz yol ve kaldırım dönemi

Torbalı Belediyesi, 'Engelsiz Yollar, Kaldırımlar, Sosyal Alanlar' projesi kapsamında, Çaybaşı Mahallesi'nde 2 kilometrelik yol ve yaya kaldırımına kilit parke taşı döşedi.

Torbalı Belediyesi'nin engelli vatandaşların sosyal alanlara erişimini kolaylaştırmak amacıyla uyguladığı 'Engelsiz Yollar, Kaldırımlar, Sosyal Alanlar' projesi kapsamında, Çaybaşı'nda 2 kilometrelik yaya kaldırımı ve yolları kilit parke taşlarıyla döşedi.

Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalara Çaybaşı Mahallesi'nde devam edildi. Çaybaşı trafik ışıklarından mezarlığa kadar olan ve uzunluğu 2 kilometreyi bulan caddeye sağlı sollu olmak üzere kilit taşı döşendi. Işıklandırma çalışmaları da tamamlanan caddeye döşenen kilit taşı, toplamda 11 bin metrekareyi buldu. Çalışmalarını Çaybaşı Yenimahalle bölgesinde sürdüren belediye ekipleri, burayı da 15 bin metrekarelik kilit taşıyla bezedi. Mahallenin her tarafını kapsayacak çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Belediye ekiplerinin çalışmaları sadece Çaybaşı'yla sınırlı kalmadı. Pamukyazı'ya 30 bin metrekare kilit taşı döşeyen ekipler, Tulum'da 16 bin metrekare, Subaşı'da da 4 bin metrekarelik kilit taşı çalışması gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir