MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı seçimi sonrasında CHP’den ilk açıklama: Torun ne mesaj verdi?
Politika
27 Nisan 2021 Salı 17:21

Torbalı seçimi sonrasında CHP’den ilk açıklama: Torun ne mesaj verdi?

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun, Torbalı seçimlerinin ardından, “İsmail Uygur’un diktiği bayrağa sahip çıktık” mesajını verirken, “AK Parti’nin seçimi mahkemeye götürme ihtimali karşısında ne söylersiniz?” sorusunu da, “Halkın iradesinin önünde hiçbir irade olmaz” diyerek cevapladı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Torbalı Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü sırada vefat eden İsmail Uygur’un yerine gelecek ismin belirlendiği seçim sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla kente gelen ve olağanüstü meclis toplantısıyla gerçekleşen ve Mithat Tekin’in zaferiyle sonuçlanan seçimi değerlendiren Torun, “Bugün İsmail Uygur’un diktiği bayrağa sahip çıktık. Adalet yerini buldu. Vicdanlar ortaya koyuldu. Sonuçta meclis üyelerimizin iradesiyle başkanımızı seçtik. Mithat başkanımıza başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Artık sorumluluğumuzun bilinci içinde Torbalı’da hizmete devam edeceğiz. Büyükşehir belediye başkanımızın da desteğiyle Torbalımıza daha iyi hizmet verme çabası içinde olacağız. Bunun yaratıcısı ve temsilcisi de sayın başkanım olacak. Ben bütün Torbalılı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hep birlikte güzel günlerde buluşacağız” dedi.

Torun, “AK Parti’nin seçimi mahkemeye götürme ihtimali karşısında ne söylersiniz?” sorusunu da, “Halkın iradesinin önünde hiçbir irade olmaz” diyerek cevapladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sen de istifa...
 28 Nisan 2021 Çarşamba 00:23
Aradığınız meclislerin hali Ey Seyit... Yine fire yine tartışmalar. Veli Ağbaba denilen İzmir bilmezin de kulakları çınlasın!!! tüm emeği geçenlerle birlikte...
 Nazik IŞIK
 27 Nisan 2021 Salı 17:28
Hayırlı olsun. Başarılar dilerim. İsmail başkanın ruhu şad olsun, nur içinde yatsın.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir