MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay'dan 'AK Parti'ye geçecek' iddiasına yanıt: Sokakta tükürüğe boğarlar!
Politika
25 Kasım 2025 Salı 11:03

Tugay'dan 'AK Parti'ye geçecek' iddiasına yanıt: Sokakta tükürüğe boğarlar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti’ye geçeceği iddialarına net yanıt vererek, parti değiştirmenin İzmir’de kabul görmeyeceğini vurguladı. Tugay, "Parti değiştiren başkan, zaten İzmir’de sokağa çıkıp dolaşamaz. Tükürüğe boğarlar” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’e verdiği röportajda son günlerde gündeme gelen AK Parti’ye geçeceği iddialarına açıklık getirdi. Tugay, parti değiştirmenin İzmir’de hem siyasal hem toplumsal açıdan kabul görmeyeceğini vurguladı.

Tugay, “Eğer bir belediye başkanı partisinden istifa ediyorsa, belediye başkanlığından da istifa etmeli. Asla düşünmediğim bir şey ama yine de söylüyorum: Eğer partimden ayrılırsam, bilinsin ki aynı gün belediye başkanlığından da ayrılırım. Bu kadar net söylüyorum. Parti değiştiren başkan, zaten İzmir’de sokağa çıkıp dolaşamaz. Tükürüğe boğarlar” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir