MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay’dan Dağ’a: İzmir’e hiçbir hizmette bulunmamış bir insan!
Politika
18 Mart 2024 Pazartesi 17:28

Tugay’dan Dağ’a: İzmir’e hiçbir hizmette bulunmamış bir insan!

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tugay Tele 1'de canlı yayında soruları yanıtladı. AK Parti Adayı Dağ’a projeleri üzerinden yüklenen ve “3 dönem burada genel başkan yardımcısı ve milletvekili olarak hemen hemen hiçbir hizmette bulunmamış bir insan” yorumunu yapan Tugay, seçimlere ittifaksız girilmesi ve İzmir’deki oy oranı ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Tele 1’de soruları yanıtladı.

BURS VERDİĞİ ÖĞRENCİLERDEN TUGAY'I DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ- HABER  İÇİN TIKLAYINIZ

“HALK SORUMLULUĞU BİZE VERECEK”

Tugay ‘CHP’nin İzmir’de oylarının düştüğüne dair’ iddialara yanıt verirken ittifaksız girilecek seçimlerdeki denklemi de değerlendirdi.

Tugay, “Her seçimden önce anketler ile ilgili çok farklı sonuçlar açıklanır biliyorsunuz. Gerçek ve en doğru anket seçimin bizzat kendisidir. Sahada gördüğüm, kendi araştırma ve değerlendirmelerimizde gördüğüm tabloya göre bu dönemde sorumluluğu yine halkın bizlere vereceğini görüyorum. Halkın iradesine karşı bir şey içerisinde olmak istemem. Benim ağzımdan bazı açıklamalar görüyorum. Birileri cımbızla çekip de insanların tahrik edecek şekilde kullanmayı da pek seviyor. Gerçek şudur; Oy oranı şu olacak bu olacak diye hesap ederek değil, haddini aşmış söylemeler ile de değil halkımıza hizmet etme kararlılığı ile CHP’nin ve sosyal demokrat bir belediyenin, Cumhuriyetçi, laik bir belediye başkanının halka neler vadedebileceğini bilerek ve insanlarımıza anlatmaya çalışarak oylarını istiyoruz. Ben kuvvetli bir şekilde talibim bu göreve ve hazırım. Arkadaşlarımızla birlikte hazırız. İnsanlarımızın bizi tanıdığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“HEMEN HEMEN HİÇBİR HİZMETTE BULUNMAMIŞ BİR İNSAN”

Tugay, AK Parti Adayı Hamza Dağ ile ilgili de çarpıcı ifade de bulundu. Tugay Dağ için, “Alternatif adayımıza baktığınız zamana 3 dönem burada genel başkan yardımcısı ve milletvekili olarak hemen hemen hiçbir hizmette bulunmamış bir insan” dedi.

“BUNLAR HÜKÜMETİN YAPACAĞI İŞLER”

Tugay konuşmasının devamında Dağ ile ilgili,”Vaatleri gerçekten böyle hastane yapacağım, çevre yolu yapacağım… Bunlar zaten hükümetin yapacağı işler. Uygulanamayacak bir tüp geçit projesi. Binali Yıldırım zamanında yapılmış haliyle hiçbir şey değiştirmeden ki mahkeme iptal etti. İhaleye çıkmaya kalktılar kimse girmedi. Çünkü çok pahalı geri dönüşü olmayacak bir proje bunlarla bunun insanların gözlerini boyamaya çalışıyorlar. Oy oranından çok kime güveneceğiz kime güvenmeyeceğiz konusunu insanlarımızın değerlendirmesi gerekir” dedi.

“HALEN KARARSIZIM DİYEN BİR KİTLE VAR”

Tugay ayrıca oy oranı ve seçime ittifaksız girilmesi ile ilgili olarak, “Oy oranının ne olacağını net olarak kimse bilemez. Halen kararsızım diyen bir kitle var. Siyasetten soğuduklarını görüyoruz. Ülkenin kötü duruma getirilmesi, siyasetin kendini yenileyememesi insanlarda soğukluk yarattı. Sandığa gitmeleri çok önemli. Bunu yaparken de kendi geleceklerine dair bir karar vermekte olduklarının bilincinde olmaların diliyorum başka türlüsü sorumsuzluk olur. O nedenle bu irade ile tercih kullanıldığı zaman sonuçlar ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir