MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay'dan Karşıyaka Çarşı'da gövde gösterisi!
Politika
19 Aralık 2023 Salı 21:28

Tugay'dan Karşıyaka Çarşı'da gövde gösterisi!

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay sahaya ilçesinde indi. Başkan Tugay Karşıyaka Çarşı'da yoğun bir destek kortejiyle gövde gösterisi yaparken, Karşıyaka CHP İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti. 

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay sahaya ilçesinde indi.

Başkan Tugay Karşıyaka Çarşı'da yoğun bir destek kortejiyle gövde gösterisi yaparken, Karşıyaka CHP İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti. 



Partililer ve Karşıyakalılar Tugay'a büyük sevgi gösterilerinde bulunurken, Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özuslu'nun da mesaide yer alması dikkat çekti. 



Tugay İlçe Başkanlığı ziyaretiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 
İzmir’imize hak ettiği tüm güzellikleri getirmek için yola çıkıyoruz. İzmir'imizde toplumun tüm kesimlerini kucaklamak için yeni bir başlangıcın ilk adımını atıyoruz. Ekibimiz hazır, projelerimiz hazır. Kimseyi kimseden ayırmadan; yorulmadan bu şehir için, yurttaşlarımız için çalışmaya söz veriyoruz. Yaşasın Karşıyaka; Yaşasın İzmir; Yaşasın CHP; Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın, Yücelsin ve Hak Ettiği Değeri Bulsun Büyük Türkiye Cumhuriyeti!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir