MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay'dan MHP ziyareti: Olumlu hava olumlu sonuçlar getirecek!
Politika
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11:44

Tugay'dan MHP ziyareti: Olumlu hava olumlu sonuçlar getirecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay siyasi parti turu kapsamında MHP İzmir İl Başkanlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Halil İbrahim GÜLER/GERÇEKİZMİR- Yerel seçimde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Cemil Tugay, siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay 'siyasette normalleşme' kapsamında bugün siyasi parti turuna çıktı. Tugay'ın ilk durağı AK Parti, ikinci durağı İYİ Parti olurken 3. adresi ise MHP oldu.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile birlikte AK Parti ve İYİ Parti’yi ziyaret eden Tugay MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’e konuk oldu.

İzmir'de 'normallaşme' rüzgarı: Tugay, Aslanoğlu ve Saygılı'dan iş birliği mesajları!

İYİ Parti İl Başkanı Doğan'dan Tugay'a: Her zaman yanınızdayız!

"OLUMLU HAVA İZMİR'E OLUMLU SONUÇLAR GETİRECEK"

Toplantı sonunda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bugün Milliyetçi Hareket Partimizin İzmir İl Başkanlığı'nı sayın il başkanımızın ve il başkan yardımcılarımızın eşliğinde Cumhuriyet Halk Partisi il başkanımızla beraber gerçekleştirdik. Öncelikle nazik kabulleri için çok teşekkür ediyorum kendilerine. Diğer taraftan iki konu için ziyaret etmek istediğimizi, onları da ifade ettim. Birincisi geçirdiğimiz seçim sürecinde siyasi etik değerlere gösterdikleri hassasiyet için çok teşekkür ettim ve demokratik olgunluk içerisinde geçirdiğimiz bir seçim sürecine verdikleri katkıları için. Diğer taraftan da önümüzdeki dönemde yeni başladığımız yerel yönetim döneminde onların da katkılarını alarak iş birliği içerisinde kentimizin sorunlarını çözme yolunda uzlaşma görüş alışverişi arayışları içerisinde sürdürme dileğimizi kendilerine ilettim. Onlar da çok olumlu karşıladılar sağ olsunlar. Bundan sonraki dönemde İzmir adına İzmirlileri temsil eden tüm siyasi partilerimizle birlikte kenti yönetmek istiyoruz. Tüm İzmir'e eşit belediye hizmeti verme konusunda kararlıyız ve umuyorum bu güzel iş birlikleri olumlu hava kentimize de çok olumlu sonuçlar getirecek. Zaman zaman bir araya gelerek zaman zaman kentimizin sorunları hakkında ortak değerlendirmeler yaparak çalışmaya devam edeceğiz. Çok teşekkür ediyorum" dedi. 

MHP İzmir İl Başkanı Şahin, konuk Tugay'ın toplantıya dair açıklama yapacağını kaydederek söz almadı.

Tugay MHP’nin ardından son siyasi parti ziyaretini DEM Parti İzmir İl Başkanlığı’na yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir