MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay’dan çarpıcı ‘il kongresi’ mesajları!
Politika
19 Ağustos 2024 Pazartesi 09:44

Tugay’dan çarpıcı ‘il kongresi’ mesajları!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay kadın kollarının ardından gençlik kolları kongresine de müdahil olmayacağının altını çizdi. Tugay, “Gençler kendileri için en doğru ismi seçeceklerdir. Birilerinin peşinden gitmesinler. Birilerinin güdümünde olmasınlar. Bunu yapmaya çalışanlar var, bunu doğru bulmuyorum" dedi.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de parti içi yarış kadın kollarında tamamlanırken gençlik kollarında devam ediyor. Bir ilçe hariç kongreler tamamlanırken tüzük kurultayının hemen ardından il kongresi gerçekleşecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan gençlik kolları il kongresi ile ilgili kritik bir açıklama geldi.

TUGAY: GENÇLER EN DOĞRU İSMİ SEÇECEKLERDİR!

Sürece müdahil olmadığını ve olmayacağını söyleyen Tugay, “Gençler kendileri için en doğru ismi özgürce ve demokratik şekilde seçeceklerdir” dedi.

Tugay şunları söyledi: Kadın Kolları Kongresi’ne müdahil olmadım. Gençlik Kolları Kongresi’ne de müdahil olmayacağım. Herhangi bir isim telaffuz etmeyeceğim. Herhangi birini işaret etmeyeceğim. Gençler kendileri için en doğru ismi seçeceklerdir. Birilerinin peşinden gitmesinler. Birilerinin güdümünde olmasınlar. Bunu yapmaya çalışanlar var, bunu doğru bulmuyorum. Bıraksınlar gençler özgürce ve demokratik şekilde seçim yapsınlar. Bölünmeyi doğru bulmuyorum. Böl-parçala-yönet anlayışından çıkıp birlik olmamız gerek. Kimseyi kırmadan, ayırmadan, ayrışmadan bu süreçleri tamamlamalıyız. Ben buna katkı koyacağım.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir