MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay'dan 'fesih' açıklaması: Bize verilen talimat bu!
Yerel Yönetimler
25 Temmuz 2024 Perşembe 08:53

Tugay'dan 'fesih' açıklaması: Bize verilen talimat bu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk'ta yapılan koordinasyon toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk'ta yapılan  koordinasyon toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

AK PARTİ'DEN ÇOK SERT 'FESİH' AÇIKLAMALARI!

“Bunu yapmaktan mutlu değiliz”
Kentsel dönüşümdeki kooperatif modeli ve İZBETON'un sözleşme fesihleri hakkında konuşan Başkan Tugay, “Bakanlığın bize yazdığı yazılar, halihazırda kurumumuzda bu konu ile ilgili bir müfettiş var. O müfettişin    uyarıları, Sayıştay'ın eleştirileri ve düzeltmemizi istediği konular arasında yer alıyor bu konu. Bizim kendi kendimize verdiğimiz bir karar değil, bize verilen bir talimat bu. Hükümetin de üst kurumlarımızın da sözleşmeleri sonlandırın diye kesin talimatı var. Böyle bir şey yapmak durumunda kaldık. Bunu yapmaktan mutlu değiliz, bu bilinsin. Kendi keyfi kararımızla yapmıyoruz. Diğer taraftan kooperatif yönetimleriyle yaptığım toplantıda; bundan sonraki süreçte hiçbir şeyi ortada bırakmayacağımızı söyledik. Kendimiz sorumluluğu alacağız, kooperatif yönetimlerini de birlikte hareket etmeye davet ettik. Beraberce sorumluluğu almaya devam edelim, en kısa zamanda konutları yapıp vatandaşlara teslim edelim dedim. Kooperatif dışlama, bundan sonra onlarla çalışmayacağız gibi bir tavır değil bu” şeklinde konuştu.   

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir