MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay'dan flaş açıklama: Havadan söndürme yeterli olmadı, yaşadığımız göz göre göre geldi!
Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2024 Cumartesi 00:53

Tugay'dan flaş açıklama: Havadan söndürme yeterli olmadı, yaşadığımız göz göre göre geldi!

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Karatepe mevkisinde Perşembe akşamı saatlerinde çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay canlı yayında yaptığı açıklamada, "Bugün havadan söndürme yeterli olmadı. Rüzgar, duman başka yerde yangın var gerekçeleri sunuldu. Yangın göz göre göre geldi” dedi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Halk Tv'nin canlı yayınına katılarak son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir Belediye Başkanı Cemil Tugay katıldığı bir canlı yayında “Bugün havadan söndürme yeterli olmadı. Rüzgar, duman başka yerde yangın var gerekçeleri sunuldu. Yangın göz göre göre geldi” dedi.

"GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ"

Tugay şu ifadeleri kullandı: Karşıyaka'nın bitişik orman alanlarında yangın devam ediyor. Biz Zübeyde Hanım mahallesindeyiz. Ormanlık alandan bir apartmanın çatısına sıçrayan yanan parça ile yangın başladı. Arkadaşlar şu an söndürmeye çalışıyor. Yerleşim yerlerini tehdit eden yangın sürüyor. Rüzgar hızlanıyor. Farklı noktalardan yeni yeni yangınlar da başlıyor. Şimdi gündüz yanan mahallelerde durum kontrol altında. Beklenmedik bir şey olmazsa tehlike olmayacak gibi ama risk olduğu için binalar boşaltıldı. Karadan erişilebilen alanları söndürmek için İzmir ekipleri sahadalar ancak araçlarla erişilemeyen alanlarda, bugün gündüz boyunca etkili çalışmadı olmadı ve bu iş büyüdü. Biz sorduğumuzda rüzgar var dendi, başka yerlerde yangın var dendi. Şu anda yaşadığımız sorun göz göre göre geldi.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir