MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay'dan kritik hamleler: İlk transferini yaptı, o müdürler de belli oldu
Yerel Yönetimler
18 Nisan 2019 Perşembe 09:58

Tugay'dan kritik hamleler: İlk transferini yaptı, o müdürler de belli oldu

Karşıyaka’da göreve başlar başlamaz bürokraside ciddi değişikliğe giden Başkan Tugay, ilk bürokratik transferini de yaptı. Karabağlar Belediyesi'nde Etüd Proje Müdürü olarak görev yapan şehir plancısı Zeki Yıldırım, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Belediyede Zabıta ve İmar Müdürü de belli oldu. Öte yandan Karşıyaka Belediyesi’nin şirketi Kent A.Ş’de yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri değişti.

GERÇEKİZMİR - 31 Mart Yerel Seçimleri geride kalırken, belediye başkanları belediye bürokrasisine yönelik hamlelerini sürdürüyor.

31 Mart’ta  başkan değişimi yaşanan ilçelerden olan Karşıyaka’da yeni başkan Cemil Tugay belediye bürokrasisinde 'yeni yapılanma' için düğmeye basmıştı.

Bir çok müdürlükte değişime giden Tugay, İmar ve Zabıta Müdürlerini de değiştirdi.

Zabıta Müdürü Murtaza Canik olurken, İmar Müdürü de Semra Köroğlu oldu.

TECRÜBELİ BÜROKRAT KARŞIYAKA'DA
Öte yandan Başkan Tugay, ilk bürokratik transferini yaptı. Karabağlar Belediyesi'nde Etüd Proje Müdürü olarak görev yapan Zeki Yıldırım, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Yıldırım’a etüd-proje, fen işleri, imar ve şehircilik, ulaşım ve kentsel tasarım gibi birimlerin bağlandığı öğrenildi.

KENT A.Ş’DE YENİ DÖNEM
Karşıyaka Belediyesi’nin şirketi Kent A.Ş’de yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri değişti. Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Cemil Tugay'ın yaptığı belediye şirketinde Başkan Yardımcılığı’na Önder Koç getirildi. Karşıyaka ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Mustafa Özuslu şirketin yönetim kurulu üyesi oldu. Yeni yönetimde Aylin Öz ve Haldun Erten de yer aldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir