MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay işten atılan işçilerle buluştu!
Yerel Yönetimler
10 Haziran 2024 Pazartesi 17:26

Tugay işten atılan işçilerle buluştu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, işten atılan ve uzun süredir eylemlerine devam eden işçilerle bir araya geldi. Başkan Tugay toplantı sonrası, sorunu çözmek için birlikte hareket edeceklerini söyledi. 

Halil İbrahim GÜLER/GERÇEKİZMİR -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İZENERJİ ve İZDOĞA şirketlerinden işten çıkarılan işçilerle bir araya geldi. Başkan Tugay Kültürpark’ta bulunan İzmir Sanat binasındaki makamında gerçekleşen zirvede işçilerden zaman istedi. 

BAYRAM ÖNCESİ YENİDEN GÖRÜŞECEĞİZ 
Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Tugay, “Arkadaşlarımızla güzel bir görüşme oldu. Onlar kendilerini ifade ettiler, biz kendimizi anlattık. Bazı ara çözümler üretebileceğimizi, biraz zaman geçtikten sonra tekrar değerlendirebileceklerini söyledik. Kendi aralarında tekrar görüşecekler, bayram öncesi yeniden görüşeceğiz. Bu durumu çözmeye çalışıyoruz. Belediyenin de daha iyi durumda olması lazım, arkadaşların da anlayışını ve değerlendirmesine ihtiyaç var. Çok dürüst, temiz insanlar. Hepsini de seviyoruz, bu günleri beraberce atlatacağız” dedi. 

SONUÇ YOK 
Tugay ile gerçekleşen toplantıya katılan bir işçi görüşmeden bir sonuç çıkmadığını belirterek, “Görüşme olumlu geçti ama sonuç bir durum yok. Başkan 2 aylık bir süreç dedi. 2 ayın sonucunda belli olacakmış. İlaçlama personeline ihtiyacı olacakmış. İşçilerden bir temsilci ilaçlama personeliymiş. İşçiler çok da umutlu değil” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Halk
 10 Haziran 2024 Pazartesi 17:50
Geri adım yok.Hic biri ise alınmamalı
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir