MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tüm danışmanlarının görevine son verdi: İzmir'den hangi isimler vardı?
Politika
15 Haziran 2023 Perşembe 18:53

Tüm danışmanlarının görevine son verdi: İzmir'den hangi isimler vardı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan tüm kişilerin görevlerine 14 Haziran 2023 tarihi itibarıyla son verildi. İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Mahir Polat ile İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili İsmet Orhan başdanışman olarak görev yapıyordu. Özkan, Başdanışmanı görevinden istifa ettiğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan tüm kişilerin görevine son verdi.

Danışman ve başdanışman sıfatı hizmet veren İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Mahir Polat ile Ünal Çeviköz, Erdoğan Toprak ve Deniz Demir'in de aralarında bulunduğu onlarca isimle yollar ayrıldı. Farklı görevlerde bulunanlar bu görevlerini sürdürecek. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili İsmet Orhan da başdanışman olareak görev yapıyordu. Tuncay Özkan Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı görevinden istifa ettiğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

CHP'den yapılan açıklama şu şekilde:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi Danışman ve Başdanışman olarak atanan tüm kişilerin, görevleri 14 Haziran 2023 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi adına yaptıkları çalışmalar için her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir