MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tuncay Özkan'dan o iddialara yanıt ve 'yargı' mesajı!
Politika
29 Kasım 2019 Cuma 15:31

Tuncay Özkan'dan o iddialara yanıt ve 'yargı' mesajı!

"Beştepe’ye giden CHP'li" tartışması sonrası ortaya atılan ‘teknede tatil’ iddiasında ve ‘asansör firması’ tartışmasında hedef olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medyadan açıklamada bulundu. Özkan, hakkında ortaya atılan iddialara ve yapılan haberlere tepki gösterdi, "Yaşamım boyunca bedelini ödeyerek biriktirdiğim itibarımı, saray soytarılarına asla zedeletmem” dedi. Özkan 'yargı' mesajı da verdi.

GERÇEKİZMİR - "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiaları sonrası Muharrem İnce’nin ‘çete’ suçlamasıyla krize neden olan ‘teknede tatil’ iddiası ve partili belediye başkanlarına çalışmaları için bir asansör firmasını işaret ettiği iddialarıyla hedef tahtasına konan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Özkan son günlerde hakkında ortaya atılan iddialara ve yapılan haberlere tepki gösterdi. Özkan'ın kamuoyuna duyuru şeklinde “Yaşamım boyunca bedelini ödeyerek biriktirdiğim itibarımı, saray soytarılarına asla zedeletmem” ifadesiyle paylaştığı açıklaması şöyle;

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir