MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Turistik ilçede 'İZBAN yolu sorunu' kampanyası!
Güncel
3 Şubat 2018 Cumartesi 14:23

Turistik ilçede 'İZBAN yolu sorunu' kampanyası!

Foça ilçesinde, köprü inşaatı nedeniyle İzmir Banliyö Taşımacılığı A.Ş. (İZBAN) trenlerinden Hatundere-Foça güzergahında aktarma yapan otobüslere ulaşım için 1 kilometre yürümek zorunda kaldıklarını söyleyen vatandaşlar çözüm istedi, internetteki change.org sitesi üzerinden kampanya başlattı.

Foça'da, köprü inşaatı nedeniyle İZBAN trenlerinden Hatundere-Foça güzergahında aktarma yapan otobüslere binebilmek için 1 kilometre yürümek zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, İZBAN ve Büyükşehir'in toplu ulaşım kurumlarından ESHOT yetkililerine şikayetlerini ilettiklerini, ancak çözüm üretilmediğini iddia etti.



Vatandaşlar, bu kez sosyal medya ağları üzerinden kampanya başlattı. Change.org üzerinden başlatılan kampanyasda, "Eski Foça'da oturan kişilerin İzmir'le bağlantısını sağlayan İZBAN'a, Hatundere'den binmek, yapılmakta olan köprü ayakları dolayısıyla çok zorlaşmıştır. Otobüs yolcuları, istasyona 1 kilometreye yakın yürümek zorunda kalmaktadır. Özellikle yaşlı insanlar için mevsim şartlarında bu yürüyüş bir eziyet olmaktadır. Diğer taraftan engelli kişilerin bu yoldan geçmeleri imkansız gibidir" denilerek çözüm bulunması ve destek istendi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir