MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Turistik ilçede belediye personeline 'pittbullu' saldırı!
Güncel
5 Ağustos 2021 Perşembe 09:28

Turistik ilçede belediye personeline 'pittbullu' saldırı!

Karaburun'da yasa dışı işletilen bir mekan tahliye edilmeyince çit çekmek için araziye gelen belediye personeli saldırıya uğradı. Zabıtanın yaka kamerasından kayıtlara geçen olayda belediye personeline tehdit yağdırılırken, demir çubuk, cam şişe ve pitbull köpeklerle saldırıda bulunuldu. 

GERÇEKİZMİR - İzmir'in turistik ilçesi Karaburun'da yasa dışı işletilen bir mekan tahliye edilmeyince çit çekmek için araziye gelen belediye personeli saldırıya uğradı. 

Zabıtanın yaka kamerasından kayıtlara geçen olayda belediye personeline tehdit yağdırılırken, demir çubuk, cam şişe ve pitbull köpeklerle saldırıda bulunuldu. 

Yaralı belediye personeli darp raporu alarak mekan sahibi ve ekibi hakkında suç duyurusunda bulunurken, yaşanan gerginliğin ardından arsa işgalden kaldırıldı, denize inen merdiveni de kullanılamaz hale getirildi.

Yaşanaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 
Sosyal medyada gruplarında paylaşılan ve bugün ilçe merkezimizde Karayelaltı mevkiinde faaliyet gösteren Hayalbaz adlı mekânda, Belediyemiz çalışanlarına yönelik saldırı ile ilgili açıklama yapma ihtiyacı duyuyorum.

Adı geçen mekânın yasa dışı olarak kullandığı ve Karaburun Belediyesi'nin tapulu arsasından (Merkez Mahallesi 70 Ada 1 Parsel) tahliye edilmesi için 30 Haziran 2021'de tebligat yapılmış ve yasal süresi içinde arsanın tahliyesinin tamamlanması istenmiştir.

Bugün Fen İşleri Müdürümüz ve ilgili Müdürlük çalışanlarımız, iki Zabıta personelimiz, iki demir ustası arkadaşımız; İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan bir polis memurumuz ve bir Bekçimiz nezaretinde arsa sınırına çit çekmek için arsamıza gitmişlerdir.

Görevli personelimize işlem yaptırmamak amacıyla mekân sahibi ve çalışanları tehdit ve hakaretlerle direnmişler; demir çubuklar, cam şişeler, beyzbol sopası ve pitbull cinsi bir köpeği kullanarak arkadaşlarımıza saldırıda bulunmuşlardır.

Karaburun Devlet Hastanesi'nden darp raporu alan arkadaşlarımız, mekan sahibi ve çalışanları hakkında şikayet ve suç duyurusunda bulunmuşlardır. Netice itibarıyla Belediyemize ait arsa işgalden arındırılmış, deniz tarafına iniş için yapılan merdiven kullanılamaz hale getirilmiştir. İşletmenin, hiç bir şekilde denize sınırı yoktur ve deniz tarafını işgal etme hakkı bulunmamaktadır.

Yaşanan menfur saldırılar gerek zabıtalarımızın yaka kamerası gerekse fotoğraflarla belgelenmiş ve Emniyet'e verilmiştir. Bu görüntüleri tüm hemşerilerimizin de bilgisine sunuyoruz.

Karaburun Belediyesi olarak ilçemizde yasa ve yönetmeliklere uygun olarak faaliyet gösteren tüm işletmelerin yanında duruyor, faaliyetlerine devam etmelerini kolaylaştırmak için elimizden gelen tüm anlayışı gösteriyoruz.

Ancak ilçemizdeki huzuru bozucu ve yasa dışı işgali normalleştiren girişimlere de asla izin veremeyiz.

Konunun takibini bizzat yapacağımızı ifade ediyor, saygılarımı sunuyorum...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir