MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Turizmciler sandık başına gidiyor: İşler tek aday
Ekonomi
12 Mayıs 2024 Pazar 10:11

Turizmciler sandık başına gidiyor: İşler tek aday

Ege Bölgesinin en güçlü turizm meslek örgütü, Türkiye Otelciler Federasyonu(TÜROFED)’nun önemli üyelerinden  Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK)  22.seçimli Genel Kurulu’nu 14 Mayıs 2024 Salı günü yapacak. Yönetimde 20.yılını tamamlayan Mehmet İşler seçime tek başkan adayı olarak girecek.

ETİK 22.Genel Kurulu 14 Mayıs 2024 Salı Günü Saat 18.00’de İzmir’in Bornova İlçesi’nde İbis Styles Otel toplantı salonlarında gerçekleştirilecek. Seçimli Genel Kurul’a; yönetimde, iki dönemi Yönetim Kurulu üyesi, 4 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı olarak 20.nci yılını tamamlayan mevcut başkan Mehmet İşler tek aday olarak girecek. 

Başkan ve yeni yönetim kurulunun seçiminin ardından Saat 19’00’da başlayacak programa, İzmir Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere İzmir protokolü ile turizm camiasının duayen ve önemli isimlerinin katılması bekleniyor.

YÖNETİMDE 20 YILI TAMAMLAMANIN GURUR VE TECRÜBESİYLE YENİDEN BAŞLIYORUZ

Yönetimde uzun yıllar görev aldığını, ekibiyle birlikte ETİK ve Ege turizmini her yıl yeni hedeflere taşımanın gururunu yaşadıklarını belirten ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan yardımcısı Mehmet İşler üyelerin teveccühü ve ısrarıyla tekrar aday olduğunu söyledi. Mehmet İşler; “Türkiye’de turizm  son yıllarda çok önemli atılımlar yapmış, dünya süper liginde kendisine önemli bir yer edinmiştir. Önümüzdeki birkaç yıl içinde kendisine 100 milyon turist 100 milyar dolar girdi hedefini koymuştur. Sayın Turizm Bakanı’nın,  Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı(TGA)’nın, Turizm Meslek Örgütleri ve bizzat  biz turizmcilerin gayret ve çabalarıyla ulaşılmaz denilen zirvelerde olmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin cari açığını kapatan, 12 ay çalışan, insanımıza ve kendisinin dışında bir çok sektöre istihdam ve iş akışı sağlayan,  aktif bir sektörün üyeleriyiz. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği 1956 yılında kurulmuş ve bayrağı hep zirvelerde dolaştırmış çok önemli bir kurum. Onun yönetiminde 20.yılı tamamlamanın gururunu yaşıyorum. Bu gurur ve tecrübeyle işimize yeniden başlıyoruz. Turizme hizmette birbirleriyle yarışan ve bu onurlu göreve beni bir kez daha taşımak isteyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir