MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tutuklanan Aslanoğlu’ndan yeni mesaj: Eşim Duygu’ya, çocuklarıma iyi bakın
Politika
5 Temmuz 2025 Cumartesi 10:52

Tutuklanan Aslanoğlu’ndan yeni mesaj: Eşim Duygu’ya, çocuklarıma iyi bakın

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında 60 kişi tutuklandı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında 60 kişi tutuklandı, 58 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı. Tutuklananlar arasında Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da yer aldı. Tutuklu bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu cezaevinden sosyal medya hesabı üzerinden mesaj paylaştı.

Aslanoğlu şu ifadeleri kullandı:

Ahtapot hikayesini yazanlar, memleketimin aydınlık yarınlarını geciktirmek için yargıyı bir sopa olarak kullanmaktan çekinmeyenler, benim gencecik yol arkadaşlarımı, belediye başkanlarımı tutsak tutmaya, halkın iradesini gasp etmeye utanmayanlar, vicdanı sızlamayanlar dün bizi mahkum etmek istedi; olsun, hiç önemli değil, biz enseyi karartmıyor, umudumuzu asla kaybetmiyoruz!

Hukukun daha önce iki kere beraat verdiği aynı konudan dün tutuklanmamı isteyenlerin hukuka uygun davranmadığı ortadadır da artık akla ve mantığa uygun bir yanları da kalmamıştır. Bu bir siyasi operasyondur, düğmeye basan da saray iktidarıdır!

Demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne yöneltilmiş bu darbenin, siyasetin yargıya nüfuz ettiği bu düzenin, muhalefet temsilcilerini susturma çabasının yeni bir halkası bu kez İzmirimizi sarmakta, kuşatmak istemektedir. Ama bizi ne bu düzen ne de bu yargı sopası susturamaz!

Umutsuzluğa düşerseniz Silivri zindanında bile vicdanını, aklını, yüreğini kaybetmeyen Ekrem Başkanımızı; henüz yeni evlenmişken siyasi bir operasyona kurban edilerek gencecik yaşında cezaevine konulan Utku Başkanımızı, sağlık koşulları el vermemesine rağmen günlerce Silivri zindanlarında tutulan Mahir kardeşimizi, hala hastanede olan Murat Başkanımızı, çocuğunun doğumunu görmesine bile izin verilmeyen Ramazan kardeşimizi, cesur bir şekilde hiçbir engelden şikayetçi olmayarak tutuklu yargılanan tüm yol arkadaşlarımızı, Ergenekon'u, Balyoz'u, en çok da boynunda idam fermanıyla bu memleketi kurtarmak için Samsun'a çıkmaktan vazgeçmeyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hatırlayın; demem o ki, asla umudunuzu kaybetmeyin!

Ben ki, bu ülkenin gençleri, kadınları, emekçileri, emeklileri, öğrencileri için mücadele ettim. Bir il başkanı olarak kendi geleceği için değil, bu memleketin yarınları için yürüyen milyonların sesi oldum.

Bugün demir kapılar ardına konulsam da inancım, iradem ve umudum özgürdür, sizinledir, sizin sesinizdir!

Dayanışmayı büyütün. Umudu koruyun. Unutmayın, bu karanlığı hep birlikte aşacağız.

Ben iyiyim. Güçlüyüm. Çünkü arkamda siz, yanımda örgütüm, yüreğimde elbet bir gün işleyecek olan adalet arzusu var.

Yarın yine sokaklarda, meydanlarda, sandık başlarında buluşacağız!

Çünkü karanlık gidecek, biz kalacağız; o güne kadar kendinize, yol arkadaşlarıma, İzmirime, çok sevgili eşim Duygu'ya, çocuklarıma, bebeğim Vera'ya iyi bakın ve sağlıcakla kalın...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir